Повезане вести

Пуцњава у Сарајеву, на мети познати тикток криминалац? Аутомобил изрешетан, Фаћо био на нишану - "Мислио сам да се чују…

Пуцњава у Сарајеву, на мети познати тикток криминалац? Аутомобил изрешетан, Фаћо био на нишану - "Мислио сам да се чују…

Курир 02.01.2024
У Сарајеву је у вечерњим сатима дошло до пуцњаве у Паромлинској улици на броју 34. Трагови метака се виде на једном од аутомобила. Са припадницима МУП-а КС се налази и Амир Пашић Фаћо, зато што се сумња се да је на њега неко… »
Нови детаљи пуцњаве на фаћа у Сарајеву: Тврди да зна ко је пуцао на њега! У сукобу је са картелом Кељменди

Нови детаљи пуцњаве на фаћа у Сарајеву: Тврди да зна ко је пуцао на њега! У сукобу је са картелом Кељменди

Курир 02.01.2024
Јуче увече у Сарајеву се догодила пуцњава, а хици су испаљени на Амира Пашића, познатијег као Фаћо. Инцидент се десио у Паромлинској улици у општини Ново Сарајево, а Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево издало је… »
Пуцњава у Сарајеву: Изрешетан ауто Тиктокера, он изјавио - "Мислио сам да се чују петарде" (видео)

Пуцњава у Сарајеву: Изрешетан ауто Тиктокера, он изјавио - "Мислио сам да се чују петарде" (видео)

Вечерње новости 02.01.2024
У Сарајеву је у вечерњим сатима дошло до пуцњаве у Паромлинској улици на броју 34. Фото: Принтскрин Јутјуб/дневниаваз Трагови метака се виде на једном од аутомобила. Са припадницима МУП-а КС се налази и Амир Пашић Фаћо, зато… »

Вести дана »