Povezane vesti
Đedović Handanović: Ove godine bez poskupljenja struje i gasa, bitno da mi pomažemo građanima
Radio 021 02.01.2024
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će u 2024. biti obezbeđeno dovoljno energenata za građane i privredu. Nakon tri povećanja cene struje i gasa u 2023. godini, ministarka kaže da se ove godine ne očekuju nova… »
Ministarka Đedović: "Nisu planirana poskupljenja struje i gasa"
Telegraf 02.01.2024
Očekuje da u martu ili aprilu, posle proba, počne da radi treći novi termoblok u Kostolcu. Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će u 2024. biti obezbeđeno dovoljno energenata za građane i privredu, da ove godine nisu… »
Đedović Handanović: Nisu planirana poskupljenja struje i gasa, nema govora o privatizaciji EPS-a
Insajder 02.01.2024
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će u 2024. biti obezbeđeno dovoljno energenata za građane i privredu, da ove godine nisu planirana poskupljenja struje i gasa, kao i da će država nastaviti sa reformama i… »
Đedović Handanović: Nema govora o privatizaciji EPS-a, nova poskupljenja struje i gas nisu planirana
RTV 02.01.2024
BEOGRAD - Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će u 2024. biti obezbeđeno dovoljno energenata za građane i privredu, da ove godine nisu planirana poskupljenja struje i gasa, kao i da će država nastaviti sa reformama i… »
Đedović Handanović: Nisu planirana poskupljenja struje i gasa, nema govora o privatizaciji EPS-a
Euronews 02.01.2024
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će u 2024. biti obezbeđeno dovoljno energenata za građane i privredu, da ove godine nisu planirana poskupljenja struje i gasa, kao i da će država nastaviti sa reformama i… »
Vesti dana »
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, Nikolić: Pacijenti u teškom opštem stanju, neizvesna prognoza
RTV pre 34 minutajoš 23 povezane
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 3 satajoš 24 povezane