Povezane vesti
Trenutak eksplozije aviona na pisti u Tokiju: Polako se kreće, a onda odjednom nestaje u vatrenom plamenu
Telegraf 02.01.2024
Mediji pišu da se avion navodno zapalio nakon sletanja. Avion Japan Airlines-a zapalio se na pisti na aerodromu Haneda u Tokiju. Na snimcima na društvenim mrežama vidi se kako avion gori. Mediji pišu da se avion navodno zapalio nakon sletanja. Na… »
Stravični sudar i eksplozija odneli pet života: Sudarili se avioni na pisti u Tokiju, nastradali putnici iz letelice obalske…
Blic 02.01.2024
Putnički avion Japan erlajnsa izgoreo je na pisti na aerodromu Haneda u Tokiju nakon sudara sa letelicom Obalske straže, javlja državni medij NHK. Petoro putnika iz aviona Obalske straže je poginulo. U međuvremenu je objavljeno kako je svih 379 putnika i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 22. septembar: Sutra ujutru hladno, tokom dana kiša i oko 20 stepeni
Serbian News Media pre 6 satijoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
„Čuvari Ustava“ ovacijama dočekani u Subotici: Danas doček biciklista pred zgradom Županije u Somboru
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa da podnose tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Cenzolovka pre 2 satajoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 17 minutajoš 18 povezanih