Povezane vesti
Miona odbila Ša, on vrištao iz sveg glasa: Bio sam mrtav čovek, ona me je oživela! Urlici odzvanjali Elitom, totalni haos
Kurir 02.01.2024
Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom nakon što ga je Miona Jovanović odbila. Reper nije znalo šta ga je snašlo, te je urlao iz sveg glasa i bezuspešno pokušavao da dođe sebi. - Nije mi dobro - rekao je Ša. - Polako, smiri se - rekao je… »
Ša plače na sav glas, Ne mogu da ga smire: Reper doživeo potpuno pomračenje zbog Mione, a onda spomenuo ženu Vanju: "To mi…
Blic 02.01.2024
Nenad Aleksić Ša je doživeo potpuni brodolom zbog Mioninog odbijanja, pa je zaplakao i urlao na sav glas. - Nije mi dobro - rekao je Ša. - Polako, smiri se - rekao je Marko. - Ne mogu da izdržim. Bio sam mrtav čovek, oživela me je i sada ovo. Hoću… »
Vesti dana »
Svedočanstvo o hrabrosti, čvrstini i prkosu jednog naroda: Milićević položio venac na spomenik Neznanom junaku na Avali
Kurir pre 34 minutajoš 59 povezanih
U Srbiji sutra oblačno i hladno sa kišom, najviša temperatura devet stepeni
Politika pre 27 minutajoš 29 povezanih
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Počinje Samit UN o klimatskim promenama: Vučić i Alijev o odličnoj sveukupnoj saradnji Srbije i Azerbejdžana
RTV pre 23 minutajoš 21 povezana