Povezane vesti
Predsednik Vučić zaštitio opoziciju od napada nemačkih medija: Niko spolja neće odlučivati o Srbiji
Politika 02.01.2024
Na navode nemačkih medija da Srbiji treba drugačija opozicija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovorio: „Ko spolja želi dručačiju vlast i opoziciju, baš me briga. Ako mislite da ću ja da budem kao oni, da kažem utata, ne valja im… »
Čitajte u “Vestima”: Fruškogorski koridor za dve i po godine
Vesti online 02.01.2024
Ceo Fruškogorski koridor dug 47,7 kilometara biće završen za dve i po godine, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska radova na tunelu Iriški venac, u okviru projekta Novi Sad-Ruma, koji bi trebalo da rastereti saobraćaj u… »
Vučić izjavio da neće biti istrage zbog izborne krađe, a sad mu je stigao odgovor opozicije
Nova 02.01.2024
Sprovođenje međunarodne istrage o izbornim nepravilnostima, ali i komisije koja bi vršila monitoring sprovođenja preporuka posmatračkih misija za održavanje fer i slobodnih izbora - zahtevi su liste Srbija protiv nasilja koje su uputili Evropskoj… »
Vučić ponovo pomerio rok za završetak Fruškogorskog koridora: Ugovorili tri puta veću cenu, svaki kilometar papreno…
Nova 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je pomerio rok do kog će biti završen Fruškogorski koridor - saobraćajnica duga skoro 48 kilometara, koja će nas koštati najmanje 606 miliona evra. Da će ovaj projekat biti gotov ove godine, predsednik… »
Vučić obišao radove na tunelu Iriški venac: "Ove godine ćemo otvoriti 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica"
EurActiv 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je gradilište na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", u okviru projekta Novi Sad – Ruma i tom prilikom najavio otvaranje 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica Vučić je tokom obilaska ovih… »
Vučić naveo koliko kilometara auto-puteva se gradi, kao i kada će biti gotov Fruškogorski koridor
Danas 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Srbiji u toku izgradnja 642 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica, a da će ove godine biti završeno 167 kilometara. Što se puteva tiče, naglasio je da ćemo ove godine otvoriti 167… »
Novo obraćanje Aleksandra Vučića: Gonzalese i ostala čuda mačku o rep
Danas 02.01.2024
Ko spolja želi drugačiju vlast i opozicju, to me baš briga. Mene interesuje šta građani Srbije govore. I ako mislite da ću kao oni da kažem utata šta strani mediji kažu o njima. Neću. Nek se bave sobom i svojim problemima, rekao je predsednik… »
Vučić odbija zahteve za stranu istragu izbornih nepravilnosti
Slobodna Evropa 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je zahtev dela opozicije za međunarodnu istragu o navodnim izbornim nepravilnostima, navodeći da su izbori u Srbiji "stvar državnih institucija". Građani u Srbiji protestuju od 18. decembra na poziv… »
Za Vučića protesti u Beogradu šalju ružnu sliku: "Ali baš me briga šta će da kažu strani mediji"
Radio 021 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska Fruškogorskog koridora rekao da su protesti u Beogradu negativno uticali na imidž Srbije. Kaže da su hotelijeri i ugostitelji "pretrpeli štetu". "Dobijali smo dopise i mejlove ljudi koji su se… »
Vučić: Izbori u Srbiji stvar državnih institucija
Beta 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas zahtev dela opozicije za međunarodnu istragu o navodnim izbornim nepravilnostima, navodeći da su izbori u Srbiji "stvar državnih institucija". Vučić je rekao da su protekli izbori u Srbiji… »
"Baš me briga šta kažu strani mediji": Vučić: Neka se bave svojim problemima, mene interesuje šta narod kaže (video)
Blic 02.01.2024
Ko spolja želi drugačiju vlast, baš me briga, nek razmišljaju o svojoj opoziciji, recesijama i problemima sa kojima se suočavaju. Ako mislite da ću ja da budem kao oni, da kažem utata, ne valja im opozicija, ne pada mi na pamet. Baš me briga šta… »
Vučić protiv međunarodne istrage zbog krađe izbora: Gonzalese i ostala čuda okačite mačku o rep, idemo na formiranje…
Nova 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", rekao je da neće biti međunarodne istrage kada je reč o izborima, što je jedan od zahteva opozicije. Vučić je dodao da će pored prosečne… »
Vučić: Izbori u Srbiji stvar državnih institucija, Gonzalese i ostala čuda mačku o rep
N1 Info 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je zahtev dela opozicije za međunarodnu istragu o navodnim izbornim nepravilnostima, navodeći da su izbori u Srbiji "stvar državnih institucija". Vučić je rekao da su protekli izbori u Srbiji protekli uz… »
Nedeljnik 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas zahtev dela opozicije za međunarodnu istragu o navodnim izbornim nepravilnostima, navodeći da su izbori u Srbiji „stvar državnih institucija“. Vučić je rekao da su protekli izbori u Srbiji… »
Insajder 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je zahtev dela opozicije za međunarodnu istragu o navodnim izbornim nepravilnostima, navodeći da su izbori u Srbiji "stvar državnih institucija". Vučić je rekao da su protekli izbori u Srbiji protekli uz… »
Vučić: Ove godine biće otvoreno 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica
Novi magazin 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ove godine biti završeno 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica, u vrednosti od dve milijarde evra. "Gradimo 642 kilometra autoputeva, a ove godine biće završeno 167 kilometara… »
Vučić: Ove godine biće otvoreno 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica
N1 Info 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ove godine biti završeno 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica, u vrednosti od dve milijarde evra. „Gradimo 642 kilometra autoputeva, a ove godine biće završeno 167 kilometara… »
Radio sto plus 02.01.2024
Vučić je rekao da su protekli izbori u Srbiji protekli uz “nikad manje prigovora” kao i da su predstavnici stranaka s liste “Srbija protiv nasilja” potpisali “sve zapisnike” na biračkim mestima. “Strani posmatrači iz njihovih sestrinskih… »
Vučić: Izbori u Srbiji su stvar državnih organa i institucija Republike Srbije
Euronews 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska Fruškogorskog koridora, dajući izjave za medije, rekao da su protesti u Beogradu negativno uticali na imidž Srbije, kao i da su hotelijeri i ugostitelji "pretrpeli štetu". "Dobijali smo dopise i… »
"Spreman sam da obučim političke protivnike, da im pomognem" Vučić o novim zahtevima opozicije: Izbori su stvar državnih…
Kurir 02.01.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima po završetku obilaska radova na izgradnji tunela "Iriški venac" prokomentarisao i to što opozicija traži međunarodnu istragu izbora. - Izbori su stvar državnih organa ove zemlje… »
"Sredinom 2025. godine prosečna plata u Srbiji biće 1.000 evra"
Telegraf 02.01.2024
Inflacija će biti spuštena na nivo od 3 posto, dodaje Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će prosečna plata u Srbiji sredinom 2025. godine biti 1.000 evra. - U maju ili junu, prosečna plata u Srbiji biće 1.000 evra… »
"Izbori su stvar državnih organa Srbije": Vučić o novim zahtevima opozicije
Večernje novosti 02.01.2024
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima po završetku obilaska radova na izgradnji tunela "Iriški venac" prokomentarisao i to što opozicija traži međunarodnu istragu izbora. Foto: Novosti - Izbori su stvar državnih organa… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, na protest u Beogradu peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTS pre 24 minutajoš 32 povezane

CINS: Zastareo prekršajni postupak protiv Nikole Petrovića zbog saobraćajne nesreće
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih

Studenti nastavljaju proteste širom Srbije: Pešački marševi ka Beogradu, blokade i krivične prijave
Pravo u centar pre 2 satajoš 32 povezane

Stiže naoblačenje sa severa, pljuskovi u celoj zemlji: Rhmz objavio najnovije upozorenje
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana