Povezane vesti
Do 19. januara potpisi na ugovore poslodavaca i kandidata iz programa Moja prva plata
Politika 02.01.2024
Programom "Moja prva plata" predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
Potpisivanje ugovora poslodavaca i kandidata iz programa Moja prva plata traje do 19. januara
Glas Zapadne Srbije 02.01.2024
Programom "Moja prva plata" predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
Vesti dana »
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 5 satijoš 25 povezanih
Novakov sledeći protivnik plakao kao kiša na Vimbldonu: "Pre pola godine nisam znao..."
Telegraf pre 30 minutajoš 76 povezanih
ZA POLJOPRIVREDNIKE: Subvencionisani dizel od 184 dinara sada dostupan na svim pumpama
Ozon pre 7 satijoš 45 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 9 satijoš 91 povezana
Uživo Australija - Egipat: Toni Popović promenio golmana pred penale
Mondo pre 20 minutajoš 90 povezanih