Povezane vesti
Do 19. januara potpisi na ugovore poslodavaca i kandidata iz programa Moja prva plata
Politika 02.01.2024
Programom "Moja prva plata" predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
Potpisivanje ugovora poslodavaca i kandidata iz programa Moja prva plata traje do 19. januara
Glas Zapadne Srbije 02.01.2024
Programom "Moja prva plata" predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
Vesti dana »
Marković: Ne očekujem da će stići američka licenca, banke će uskoro blokirati račune NIS-a
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih
Mapa pokazuje da je Ukrajina upravo dobila najcrnje vesti! Rusi digli zastavu u Pokrovsku, vojska prodrla kroz "vrata Donbasa": Kijev ćuti, ali na frontu se sve crveni (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 16 povezanih
Jokić blistao, ali uzalud: Bolan poraz Denvera na domaćem terenu (galerija)
Kurir pre 31 minutajoš 22 povezane
Dramatično upozorenje MUP-a! Magla progutala Srbiju, hitno prilagodite vožnju: Obavezno uključite ova svetla!
Telegraf pre 11 minutajoš 15 povezanih