Povezane vesti
Probudio sam se usred operacije: Podigao sam glavu, i video svoj grudni koš otvoren! Ono što je usledilo nikom ne bih…
Kurir 02.01.2024
Jedan korisnik Redita nedavno je sa ostalima podelio svoje mučno iskustvo kada se probudio usred operacije pluća. Hitna intervencija obavljena je zbog spontanog kolapsa plućnog krila, pa lekari nisu stigli ni do operacione sale, te se prava drama… »
Horor iskustvo mladića koji se probudio usred operacije: "Sećam se svega. Podigao sam glavu, pogledao nadole i video svoj…
Blic 02.01.2024
Jedan korisnik Redita nedavno je sa ostalima podelio svoje mučno iskustvo kada se probudio usred operacije pluća. Hitna intervencija obavljena je zbog spontanog kolapsa plućnog krila, pa lekari nisu stigli ni do operacione sale, te se prava drama… »
Vesti dana »
Hiljade demonstranata ispred Ustavnog suda Srbije tražile ispunjenje studentskih zahteva
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 68 povezanih
Magla, jutarnji mraz i temperature u minusu RHMZ: izdao novo upozorenje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom naredne nedelje i do kraja januara (foto)
Blic pre 5 satijoš 24 povezane
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Ovo nije samo statistika, to je upozorenje! Mup uputio ozbiljan apel svima, a pre svega roditeljima: Za samo mesec dana povređene 44 osobe (video)
Kurir pre 8 satijoš 16 povezanih
Šerif: U okrugu Los Anđelesa u toku potraga za nestalima u požarima
Euronews pre 5 satijoš 24 povezane