Повезане вести
Новак Ђоковић: Бићу спреман за наредни меч, надам се да се повреда неће погоршати
Еуроневс 02.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас у Перту да ће играти за Србију у четвртфиналу Јунајтед купа против Аустралије и додао да верује да се повреда зглоба неће погоршати, преносе аустралијски медији. Србија је… »
Моја: Не сумњам да ће Рафа играти на високом нивоу
Спорт клуб 02.01.2024
Карлос Моја, тренер Рафаела Надала, сигуран је да ће се његов ученик вратити на висок ниво тениса. Надал је у Бризбејну победио Доминика Тима са 7:5, 6:1 у свом првом мечу у скоро годину дана. „Концентрисали смо се на оно на… »
Надал: Морам да будем поносан на начин на који сам играо против Тима
Политика 02.01.2024
БРИЗБЕЈН – Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да је срећан због победе против Аустријанца Доминика Тима у првом колу АТП турнира у Бризбејну и додао да је поносан на своју игру после паузе од скоро годину дана. Надал је… »
Надал: Више нервозе него иначе, само да останем здрав
Спорт клуб 02.01.2024
Рафаел Надал био је веома задовољан нивоом игре у свом првом мечу после паузе од скоро годину дана. Шпанац је победио Доминика Тима са 7:5, 6:1 и у другој рунди га чека Џејсон Кублер. „У оваквим ситуацијама ништа не може да се… »
Ђоковић: Надам се да проблем са ручним зглобом није озбиљније природе
Данас 02.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић нада се да проблем са ручним зглобом није озбиљан. Током победе над Јиржијем Лехечком 6:1, 6:7 (3-7), 6:1, Ђоковић се мучио са ручним зглобом. „Надам се да није ништа озбиљно. Десило ми се… »
Ђоковић о зглобу: Надам се да није озбиљно…
Спорт клуб 02.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић нада се да проблем са ручним зглобом није озбиљан. Током победе над Јиржијем Лехечком 6:1, 6:7 (3-7), 6:1, Ђоковић се мучио са ручним зглобом. „Надам се да није ништа озбиљно. Десило ми се… »
Новаче, велики си! Ђоковић послао поруку Надалу и са две речи показао какав је човек (фото)
Вечерње новости 02.01.2024
НАЈБОЉИ тенисер планете, Новак Ђоковић још једном је показао пуну величину и својим ривалима указао поштовање какво од њих ретко када добија. ФОТО: Тањуг/АП Скоро 12 месеци Рафаел Надал (37) није одиграо ниједан меч, тачније… »
Шта ће на ово рећи Новак Ђоковић? Ово су прве речи Рафаела Надала по повратку на терен у Аустралији
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал вратио се на терен након нешто мање од годину дана паузе и у првом колу АТП турнира у Бризбејну убедљиво је савладао Аустријанца Доминика Тима 7:5, 6:1. ФОТО: АП Емотивно је доживео свој повратак на… »
Ђоковић о повреди: Надам се да се неће погоршати, мало је забрињавајуће
НОВАК Ђоковић забринуо је све навијаче због повреде ручног зглоба. Ипак, он је оптимистичан када је у питању четвртфинални дуел Јунајтед купа који Србија игра против домаћина Аустралије. ФОТО: ЕПА Најбољи тенисер света је… »
Надал се победом вратио на терен
Радио сто плус 02.01.2024
Надал није играо још од 18. јануара прошле године када је изгубио у другом колу Аустралијан опена. После операције кука, месеци рехабилитације и пада на АТП ранг-листи на 672. место, Надал се добром игром вратио на терен. У првом… »
Надал се вратио после годину дана и победио: Рафа показао свету како игра шампион
Мондо 02.01.2024
Рафаел Надал победио је Доминика Тима у Бризбејну. Рафаел Надал победио је Доминика Тима у Бризбејну. Рафаел Надал (37) годину дана није играо тенис, вратио се на терен и уписао победу! Шампиони остају шампиони, колико год дуго… »
Емотивни Надал отворио душу после повратка на терен: "Рекорди ми нису битни, иза мене је једна од најтежих година"
Курир 02.01.2024
Рафаел Надал се у великом стилу вратио на терен. "Бик са Мајорке" почистио је Доминика Тима у два сета (7:5, 6:1) на старту турнира у Бризбејну, а затим је изнео своје утиске. - Хвала вам свима, хвала што сте навијали за мене… »
Велики повратак рафаела Надала! Шпанац бацио публику у транс, па почистио бившег освајача УС Опена!
Курир 02.01.2024
Рафаел Надал вратио се на терен на доминантан начин и у првом мечу на турниру у Бризбејну почистио је бившег освајача УС Опена, Доминика Тима, са 2:0 у сетовима (7:5, 6:1). Појавио се Надал у Аустралији и бацио је навијаче у… »
Вести дана »
АНЕМ: Напад на екипу Н1 је 17. по реду напад у шаторском насељу код Скупштине
Бета пре 30 минутајош 31 повезана
Јужна Морава поплавила југ Србије: Обустављен саобраћај преко Ћуковачког моста, у Павловцу евакуисано девет особа
Југ пресс пре 15 минутајош 28 повезаних
Османи расписала ванредне парламентарне изборе на Косову за 28. децембар
Н1 Инфо пре 3 сатајош 30 повезаних
Ванредна ситуација проглашена у Врању због изливања Јужне Мораве и ризика од поплава
Наслови.аи пре 2 сатајош 27 повезаних