Povezane vesti

Srceparajuće reči Mihine udovice: Imam porodicu koja ne želi da me vidi da kolabiram

Srceparajuće reči Mihine udovice: Imam porodicu koja ne želi da me vidi da kolabiram

Nova 02.01.2024
Emotivna poruka. Supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, legendarnog fudbalera, Arijana, oglasila se na društvenim mrežama emotivnim rečima Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine nakon borbe sa leukemijom, a bol i tuga njegovih… »
Potresna poruka mihine udovice: Mnogi nisu razumeli moje bizarno ponašanje, ali...

Potresna poruka mihine udovice: Mnogi nisu razumeli moje bizarno ponašanje, ali...

Mondo 02.01.2024
Arijana Mihajlović napisala je dirljivu poruku na društvenim mrežama. Arijana Mihajlović napisala je dirljivu poruku na društvenim mrežama. Prošlo je više od godinu dana od kada je Siniša Mihajlović preminuo. Tog 16. decembra 2022. godine… »
Kamen bi zaplakao! Mihina udovica poslala potresnu poruku: "Niste razumeli moje bizarno ponašanje, pokušala sam da se borim"

Kamen bi zaplakao! Mihina udovica poslala potresnu poruku: "Niste razumeli moje bizarno ponašanje, pokušala sam da se borim"

Kurir 02.01.2024
Prošlo je više od godinu dana od kada je Siniša Mihajlović preminuo. Tog 16. decembra 2022. godine otišao je u večnost, izgubio je bitku sa leukemijom. Bol i tuga njegovih najbližih ne prestaju i nikada neće ni prestati, tako se njegova udovica… »

Vesti dana »