Повезане вести
Салихамиџић: Имао сам 15 година, када сам узео калашњиков
Спорт клуб 02.01.2024
Некадашњи ас Бајерна, дуго година и директор клиба из Минхена, који је играо и за Јувентус, Хамбург, Волфсбург, Хасан Салихамиџић, први пут је јавно причао о рату који је разорио бившу СФРЈ, у којој је рођен. „Рођен сам у… »
"Имао сам 15 година, отац ми је рекао да узмем калашњиков..." Потресна исповест легендарног фудбалера о рату у Југославији!
Курир 02.01.2024
Хасан Салихамиџић важи за једног од најбољих играча које је Босна и Херцеговина икада имала. Постао је популарни Брацо легенда Бајерна, затим је био и спортски директор минхенског великана, а сада се дотакао својих почетака и… »
Имао сам калашњиков испод кревета са 15 година! "Брацо" шокирао све: Отац ми рекао да узмем пиштољ и да изађем напоље
Мондо 02.01.2024
Хасан Салихамиџић причао је о рату у Југославији. Хасан Салихамиџић причао је о рату у Југославији. Хасан Салихамиџић (47) играо је у каријери за Хамбург, Бајерн Минхен, Јувентус и Волфсбург, освојио је Лигу шампиона са… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 4 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана