Povezane vesti
Salihamidžić: Imao sam 15 godina, kada sam uzeo kalašnjikov
Sport klub 02.01.2024
Nekadašnji as Bajerna, dugo godina i direktor kliba iz Minhena, koji je igrao i za Juventus, Hamburg, Volfsburg, Hasan Salihamidžić, prvi put je javno pričao o ratu koji je razorio bivšu SFRJ, u kojoj je rođen. „Rođen sam u Mostaru, gde je… »
"Imao sam 15 godina, otac mi je rekao da uzmem kalašnjikov..." Potresna ispovest legendarnog fudbalera o ratu u Jugoslaviji!
Kurir 02.01.2024
Hasan Salihamidžić važi za jednog od najboljih igrača koje je Bosna i Hercegovina ikada imala. Postao je popularni Braco legenda Bajerna, zatim je bio i sportski direktor minhenskog velikana, a sada se dotakao svojih početaka i rata koji je na njega… »
Imao sam kalašnjikov ispod kreveta sa 15 godina! "Braco" šokirao sve: Otac mi rekao da uzmem pištolj i da izađem napolje
Mondo 02.01.2024
Hasan Salihamidžić pričao je o ratu u Jugoslaviji. Hasan Salihamidžić pričao je o ratu u Jugoslaviji. Hasan Salihamidžić (47) igrao je u karijeri za Hamburg, Bajern Minhen, Juventus i Volfsburg, osvojio je Ligu šampiona sa Bavarcima, sa njima je… »
Vesti dana »
Strani mediji o protestima u Srbiji: Pokret koji su inicirali studenti ne izgleda da se iscrpljuje
N1 Info pre 55 minutajoš 67 povezanih
Rhmz izdao upozorenje! Temperature odlaze u debeli minus, evo šta nas čeka do kraja januara: Dve pojave biće sve intenzivnije! Evo gde će padati sneg (foto)
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih
44 povređenih usled upotrebe pirotehnike, više od polovina deca: Policija objavila zabrinjavajuću statistiku, osmoro mališana ima teške posledice
Nova pre 8 satijoš 16 povezanih
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje, stradalo 16 ljudi
RTV pre 8 satijoš 24 povezane