Povezane vesti
Pismo Deda Mrazu dečaka iz Kosovske Mitrovice koje tera suze na oči: Crtež će vas tek zaboleti
Telegraf 02.01.2024
Ispod pisma desetogodišjak ostavio i crtež. Dečak iz Kosovske Mitrovice napisao je pismo Deda Mrazu u kom traži da ostane u Kosovskoj Mitrovici. Posebno dirljivo obraćanje, uz reči zahvalnosti, dopunio je i crtežom. Na njemu se vidi dečak koji… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu koje ćete pročitati ove godine: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na Kosovu, a…
Nova 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni… »
„Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
Novi magazin 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni… »
Vesti dana »

Austrijska ministarka u Beču poželela dobrodošlicu studentima maratoncima iz Srbije
Beta pre 19 minutajoš 49 povezanih

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Beta pre 5 satijoš 41 povezana

Student Pavlović: Razgovor sa Kos ohrabrujuć, pokazala razumevanje za probleme
Insajder pre 3 satajoš 61 povezana

Tragedija kod Topole – nastradale četiri osobe na porodičnoj farmi, jednoj se lekari bore za život
Serbian News Media pre 30 minutajoš 33 povezane

Eps ostvario dobit veću od planirane! Prvo tromesečje završeno sa 10,8 milijardi evra zarade
Kurir pre 1 satjoš 58 povezanih