Povezane vesti
Pismo Deda Mrazu dečaka iz Kosovske Mitrovice koje tera suze na oči: Crtež će vas tek zaboleti
Telegraf 02.01.2024
Ispod pisma desetogodišjak ostavio i crtež. Dečak iz Kosovske Mitrovice napisao je pismo Deda Mrazu u kom traži da ostane u Kosovskoj Mitrovici. Posebno dirljivo obraćanje, uz reči zahvalnosti, dopunio je i crtežom. Na njemu se vidi dečak koji… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu koje ćete pročitati ove godine: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na Kosovu, a…
Nova 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni… »
„Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
Novi magazin 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana