Povezane vesti

"Ja ne znam šta žene vide na njemu" Katarina Živković brutalno isprozivala Stjepana Hausera, a onda je usledila šok…

"Ja ne znam šta žene vide na njemu" Katarina Živković brutalno isprozivala Stjepana Hausera, a onda je usledila šok…

Kurir 02.01.2024
Katarina Živković istakla je da joj nije jasno šta je to što žene vide u Stjepanu Hauseru, čuvenom muzičaru i bivšem dečku Jelene Rozge. Kako je istakla, njegova izjava o violončelu i ženama joj je neshvatljiva. - Ja sam poznata kao neko ko… »
"Ne znam šta vide na njemu, u njemu..." Kaća Živković nikad surovija o Stjepanu Hauseru - Na njegov koncert ne idem!

"Ne znam šta vide na njemu, u njemu..." Kaća Živković nikad surovija o Stjepanu Hauseru - Na njegov koncert ne idem!

Mondo 02.01.2024
Kaća Živković surovo isprozivala Stjepana Hausera, neke stvari joj nisu jasne kada je on u pitanju! Kaća Živković surovo isprozivala Stjepana Hausera, neke stvari joj nisu jasne kada je on u pitanju! Mnoge žene padaju na energiju i izgled hrvatskog… »
Naša pevačica javno isprozivala Stjepana Hausera: "Ne znam šta žene vide na njemu", bez dlake na jeziku otkrila šta misli…

Naša pevačica javno isprozivala Stjepana Hausera: "Ne znam šta žene vide na njemu", bez dlake na jeziku otkrila šta misli…

Blic 02.01.2024
Pevačica Katarina Živković iznela je svoje mišljenje o bivšem dečku Jelene Rozge, hrvatskom muzičaru Stjepanu Hauseru. Naime, Katarina je istakla da ne razume šta žene vide na njemu. - Ja sam poznata kao neko ko nikada ne komentariše druge… »

Vesti dana »