Povezane vesti
"Ja ne znam šta žene vide na njemu" Katarina Živković brutalno isprozivala Stjepana Hausera, a onda je usledila šok…
Kurir 02.01.2024
Katarina Živković istakla je da joj nije jasno šta je to što žene vide u Stjepanu Hauseru, čuvenom muzičaru i bivšem dečku Jelene Rozge. Kako je istakla, njegova izjava o violončelu i ženama joj je neshvatljiva. - Ja sam poznata kao neko ko… »
"Ne znam šta vide na njemu, u njemu..." Kaća Živković nikad surovija o Stjepanu Hauseru - Na njegov koncert ne idem!
Mondo 02.01.2024
Kaća Živković surovo isprozivala Stjepana Hausera, neke stvari joj nisu jasne kada je on u pitanju! Kaća Živković surovo isprozivala Stjepana Hausera, neke stvari joj nisu jasne kada je on u pitanju! Mnoge žene padaju na energiju i izgled hrvatskog… »
Naša pevačica javno isprozivala Stjepana Hausera: "Ne znam šta žene vide na njemu", bez dlake na jeziku otkrila šta misli…
Blic 02.01.2024
Pevačica Katarina Živković iznela je svoje mišljenje o bivšem dečku Jelene Rozge, hrvatskom muzičaru Stjepanu Hauseru. Naime, Katarina je istakla da ne razume šta žene vide na njemu. - Ja sam poznata kao neko ko nikada ne komentariše druge… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije počinju raspravu o budžetu za 2025: Na dnevnom redu oko 50 tačaka
Radio 021 pre 51 minutajoš 12 povezanih
Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici
Euronews pre 33 minutajoš 4 povezane
Nastavlja se štrajk prosvetara: U kojim gradovima su skraćeni časovi
N1 Info pre 33 minutajoš 5 povezanih
Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih