Povezane vesti
(FOTO ) „Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
N1 Info 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu mališana iz Srbije: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na ognjištu, a seli se sa celom…
Blic 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 27 minutajoš 25 povezanih

Uživo ukrajina izvršila udar u samo srce Rusije Ima mrtvih u strahovitoj eksploziji koja je potresla Saratovsku oblast (foto/video)
Alo pre 17 minutajoš 24 povezane

VIDEO Jokićeva magija raspametila stranog komentatora: Pogledajte poteze koji se masovno dele
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 3 satajoš 7 povezanih