Povezane vesti
(FOTO ) „Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
N1 Info 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu mališana iz Srbije: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na ognjištu, a seli se sa celom…
Blic 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije osigurava stabilnost deviznog tržišta i nesmetano snabdevanje evrom
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 30 povezanih
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
VIDEO Zavirite na trening Zvezde u Gracu, ovako teku pripreme za važan meč protiv Šturma
Nova pre 11 minutajoš 55 povezanih
Stefanović (SSP) kritikuje Vučićev predlog EU: „Crna Gora i Albanija ne treba da čekaju Srbiju“
Serbian News Media pre 7 satijoš 27 povezanih