Povezane vesti
(FOTO ) „Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
N1 Info 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu mališana iz Srbije: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na ognjištu, a seli se sa celom…
Blic 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Vesti dana »

Nepoželjni u Izraelu: Deportovano još oko 170 aktivista flotile za Gazu, među njima i Greta Tunberg
Kurir pre 53 minutajoš 30 povezanih

(Video, foto) kilometarske kolone na: Auto-putu Snimak dronom pokazuje posledice jezivog udesa
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih

Otvorite četvore oči od danas i ostavite telefone dok vozite: Počeo "Fokus na putu", kontrolisaće i pešake
Telegraf pre 38 minutajoš 29 povezanih