Povezane vesti
(FOTO ) „Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni“: Dečak od Deda Mraza tražio da ostane u Mitrovici
N1 Info 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Najtužnije pismo Deda Mrazu mališana iz Srbije: Dečak (9) iz Kosovske Mitrovice želi da ostane na ognjištu, a seli se sa celom…
Blic 02.01.2024
Želja jednog devetogodišnjaka iz Kosovske Mitrovice upućena Deda Mrazu, najbolje oslikava trenutnu situaciju na Severu Kosova. „Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K.Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni? Hvala na… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 2 satajoš 34 povezane
U Nišu obeleženo 23 godine od ubistva premijera Zorana Đinđć
Medijska kutija pre 55 minutajoš 66 povezanih
Američka Ratna mornarica dobija novi zadatak: "To će se desiti uskoro, ali ne može sada, jednostavno nismo spremni"
Kurir pre 20 minutajoš 48 povezanih
BiH bila jedan od kosponzora rezolucije o osudi napada Irana na zemlje Zaliva i Jordana
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Novosađani, iskoristite vikend: Biće sunčano i toplo, od nedelje će biti kiše i malo svežije
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane