Povezane vesti
Oglasio se Filip Car nakon što ga je trudna verenica ostavila! On zapenio, pa uputio jasnu porku: Otvorila mi je oči...
Kurir 02.01.2024
Filip Car, bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", nakon što ga je trudna verenica Aleksandra Nikolić ostavila i preselila se u Beorad. Filip se sada oglasio nakon dočeka Nove godine i otkrio da se vraća onaj stari Filip u 2024. godini. - 2021. godina… »
"2023.: Godina mi je otvorila oči" Oglasio se Filip Car nakon što ga je trudna Aleksandra napustila - poslao brutalnu poruku
Blic 02.01.2024
Trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme. Filip se sada oglasio nakon dočeka Nove godine i otkrio da se vraća onaj stari Filip u 2024… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 38 povezanih

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 19 minutajoš 24 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 13 povezanih

Tadić otkrio zašto nije došao u zvezdu i vojvodinu, a onda se dotakao reprezentacije i FSS: "Nagledao sam se svega i svačega"
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih