Povezane vesti

Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

Telegraf 02.01.2024
Prijateljskom japanskom narodu, kako je naveo, predsednik Srbije se obratio putem mreže X. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. "Sa tugom sam primio vest o… »
Vučić uputio saučešće Japanu povodom zemljotresa: Narod Japana je hrabro preživeo najgore tragedije

Vučić uputio saučešće Japanu povodom zemljotresa: Narod Japana je hrabro preživeo najgore tragedije

Kurir 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučeše porodicama nastradalih u zemljotresu koji je pogido Japan, caru Naruhitu i japanskom narodu. Saddened by the news of the devastating earthquake in Japan. I wish the injured a speedy recovery and… »
"Sa tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

"Sa tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

Večernje novosti 02.01.2024
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. Foto: Tanjug - Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem iskreno… »

Vesti dana »