Povezane vesti

Vučić: Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu

Vučić: Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu

Politika 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. "Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »
Domaći političari upućuju saučešće Japanu zbog žrtava zemljotresa

Domaći političari upućuju saučešće Japanu zbog žrtava zemljotresa

Novi magazin 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće japanskom narodu zbog nastradalih u jakom zemljotresu koji je pogodio tu zemlju. "Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »
Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

Telegraf 02.01.2024
Prijateljskom japanskom narodu, kako je naveo, predsednik Srbije se obratio putem mreže X. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. "Sa tugom sam primio… »
Vučić uputio saučešće Japanu zbog žrtava zemljotresa

Vučić uputio saučešće Japanu zbog žrtava zemljotresa

Danas 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće japanskom narodu zbog nastradalih u jakom zemljotresu koji je pogodio tu zemlju. „Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »
Vučić uputio saučešće Japanu povodom zemljotresa: Narod Japana je hrabro preživeo najgore tragedije

Vučić uputio saučešće Japanu povodom zemljotresa: Narod Japana je hrabro preživeo najgore tragedije

Kurir 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučeše porodicama nastradalih u zemljotresu koji je pogido Japan, caru Naruhitu i japanskom narodu. Saddened by the news of the devastating earthquake in Japan. I wish the injured a speedy recovery… »

Blic 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. - Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »
"Sa tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

"Sa tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće zbog stradalih u zemljotresu u Japanu

Alo 02.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. "Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »

Večernje novosti 02.01.2024
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić uputio je japanskom narodu saučešće zbog žrtava u zemljotresu, a povređenima poželeo brz oporavak. Foto: Tanjug - Sa tugom sam primio vest o razornom zemljotresu u Japanu. Dok povređenima želim brz oporavak, upućujem… »

Vesti dana »