Povezane vesti
"Ja sam jetim... Taj deo života sam izbrisala, plače mi se kad pričam o tome!" Emina Jahović o teškim životnim trenucima
Mondo 03.01.2024
Emina Jahović se prisetila detinjstva i trenutka za koji kaže da je ostavio veliku traumu na nju! Emina Jahović se prisetila detinjstva i trenutka za koji kaže da je ostavio veliku traumu na nju! Odrasla je u Novom Pazaru, a već dugi niz godina živi… »
"Doživeo je infarkt, pao mi je na ruke, dozovala sam sa se probudi" Emina Jahović o najtežem životnom udarcu: Plačem svaki…
Kurir 03.01.2024
Pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku, smrti oca Nusreta, koji je bio čuveni kardiolog. - Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac mnogo… »
"Doživeo je infarkt pored mene, pao mi je na ruke": Emina Jahović o najtežem životnom udarcu: "Bio mi je najveća ljubav…
Blic 03.01.2024
Poznata pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku, smrti oca Nusreta, koji je bio čuveni kardiolog. - Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac… »
Vesti dana »
(Mapa) najnovije upozorenje RHMZ: U ovom delu Srbije temperatura sutra pada na skoro -20 stepeni! Popaljeni meteoalarmi zbog opasnog vremena, slede temperaturni šokovi
Blic pre 1 danjoš 31 povezana
„Inženjeri neće ćutati“: Studenti FTN digli glas zbog targetiranja kolega
Nedeljnik pre 7 satijoš 26 povezanih
Lepo za videti: Letos otišao iz Čuke za tri miliona, sada je debitovao na velikoj sceni! (video)
Hot sport pre 3 satajoš 18 povezanih
EKSKLUZIVNO Predsednik požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge pre roka: Koliko je bilo potrebno novca za to
Forbes pre 5 satijoš 5 povezanih
Zelenski navodi da su ruske i severnokorejske trupe pretrpele velike gubitke u Kursku
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 16 povezanih