Povezane vesti
"Ja sam jetim... Taj deo života sam izbrisala, plače mi se kad pričam o tome!" Emina Jahović o teškim životnim trenucima
Mondo 03.01.2024
Emina Jahović se prisetila detinjstva i trenutka za koji kaže da je ostavio veliku traumu na nju! Emina Jahović se prisetila detinjstva i trenutka za koji kaže da je ostavio veliku traumu na nju! Odrasla je u Novom Pazaru, a već dugi niz godina živi… »
"Doživeo je infarkt, pao mi je na ruke, dozovala sam sa se probudi" Emina Jahović o najtežem životnom udarcu: Plačem svaki…
Kurir 03.01.2024
Pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku, smrti oca Nusreta, koji je bio čuveni kardiolog. - Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac mnogo… »
"Doživeo je infarkt pored mene, pao mi je na ruke": Emina Jahović o najtežem životnom udarcu: "Bio mi je najveća ljubav…
Blic 03.01.2024
Poznata pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku, smrti oca Nusreta, koji je bio čuveni kardiolog. - Ja sam jetim... To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac… »
Vesti dana »
Za vikend do 35 centimetara snega! Oglasio se RHMZ: Ovo je detaljna prognoza za naredne dane, evo gde će se najviše zabeleti
Blic pre 39 minutajoš 11 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 21 minutajoš 4 povezane
Prekid vatre u Libanu: Šta dogovor Izraela i Hezbolaha znači za Gazu i ostatak Bliskog istoka?
NIN pre 15 minutajoš 5 povezanih
Haos u Danskoj zbog pada mobilne mreže, ljudi nisu mogli da zovu hitne službe
Danas pre 8 satijoš 1 povezana