Povezane vesti
Rus hteo u Zvezdu, pregovori trajali mesec dana, zna i gde je puklo
Sportski žurnal 03.01.2024
Volim Srbiju i Beograd, imam mnogo prijatelja u Beogradu, znam i da me publika poštuje, ali takav je život - napomenuo je Šved. Šabaz Nejpir prošetao se Beogradom i vratio u Milano, Nikola Topić je pozajmljen Megi, pa se vratio na Mali Kalemegdan. A… »
Šved otkrio zašto nije došao u Zvezdu: "Pričali smo mesec dana, a onda su rekli da postoji problem"
Telegraf 03.01.2024
Prema njegovim rečima, presudio je ruski pasoš. Ruski košarkaš Aleksej Šved otkrio je zbiog čega ove sezine nije pojačao Crvenu zvezdu, iako je već bio viđen na Malom Kalemegdanu! Šved je u međuvremnu otišao u Kinu, priznaje da nije požalio, a u… »
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Odbio da se testira na drogu, pa dobio veliku kaznu: Mladić iz Kotora osuđen na 21 dan zatvora, zabranjeno mu upravljanje vozilom 4 meseca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana