Povezane vesti
Rus hteo u Zvezdu, pregovori trajali mesec dana, zna i gde je puklo
Sportski žurnal 03.01.2024
Volim Srbiju i Beograd, imam mnogo prijatelja u Beogradu, znam i da me publika poštuje, ali takav je život - napomenuo je Šved. Šabaz Nejpir prošetao se Beogradom i vratio u Milano, Nikola Topić je pozajmljen Megi, pa se vratio na Mali Kalemegdan. A… »
Šved otkrio zašto nije došao u Zvezdu: "Pričali smo mesec dana, a onda su rekli da postoji problem"
Telegraf 03.01.2024
Prema njegovim rečima, presudio je ruski pasoš. Ruski košarkaš Aleksej Šved otkrio je zbiog čega ove sezine nije pojačao Crvenu zvezdu, iako je već bio viđen na Malom Kalemegdanu! Šved je u međuvremnu otišao u Kinu, priznaje da nije požalio, a u… »
Vesti dana »
Živi zid i crvena linija za Generalštab: Građani poručuju da neće dati narodno kulturno dobro (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih
Ministarka energetike: Ruska strana spremna da prepusti kontrolu i uticaj nad NIS-om trećem licu
In medija pre 1 satjoš 36 povezanih
Svetske agencije o protestu ispred Generalštaba: Ljudski štit za arhitektonski spomenik
N1 Info pre 49 minutajoš 32 povezane
Srušio se NATO avion kod granice Azerbejdžana i Gruzije: Stravičan snimak, Herkules pada ka zemlji (Video)
Mondo pre 49 minutajoš 25 povezanih
Zelenski objavio selfi iz Hersona, internet eksplodirao Gubernator Hersonske oblasti objavio gorku istinu
Alo pre 5 minutajoš 26 povezanih