Povezane vesti
Moja prva plata: Potpisivanje ugovora između poslodavaca i izabranih kandidata do 19. januara
InfoKG 03.01.2024
Do 19. januara traje potpisivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata u programu "Moja prva plata". Na javni poziv za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plata“ odazvalo se… »
Moja prva plata: Potpisivanje ugovora poslodavaca i kandidata do 19. januara
U centar 03.01.2024
Programom „Moja prva plata“ predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
Moja prva plata: Potpisivanje ugovora poslodavaca i kandidata do 19. januara
RTK 03.01.2024
Programom „Moja prva plata“ predviđeno je da do 19. januara traje potpisivanje ugovora između poslodavaca i kandidata koji su se prijavili za učešće u ovom programu koji podrazumeva devetomesečno angažovanje mladih koji stiču prvo radno iskustvo. Kako je… »
7.650 mladih u programu Moja prva plata
Pressek 03.01.2024
Mladi koji su prošli selekcione krugove u okviru programa „Moja prva plata“ počeće sa poslom do kraja januara. Naime, kako je ranije saopšteno, do 19. januara trajaće potpisivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i… »
Vesti dana »

Skupština danas ponovo zaseda: Poslanici raspravljaju o izmeni Zakona o elektronskim medijima
Nova pre 20 minutajoš 17 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja od 16. do 22. juna, policija proverava da li su vozači pijani ili pod dejstvom droge
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 18 povezanih

Raspust je počeo, ali ne za sve: Deo osnovaca već na odmoru, a deo ima da odradi još nedelju dana! Ovo je razlog
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih