Povezane vesti

"On je mom sinu figura oca": Svi detalji ljubavne priče Milene Popović i Igora Jurića: "Nije tačno da se jednom voli, imam…

"On je mom sinu figura oca": Svi detalji ljubavne priče Milene Popović i Igora Jurića: "Nije tačno da se jednom voli, imam…

Blic 03.01.2024
Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović, javnosti je postala poznata posle ubistva Olivera Ivanovića. Danas je u jeku interesovanja zbog veze i ljubavi koja joj se dogodila sa Igorem Jurićem kada se najmanje nadala. U… »
"Mi smo u ozbiljnom braku, igor je jako hrabar": Velika ispovest Milene Popović o životu sa Jurićem: "Upotpunio je prazninu u…

"Mi smo u ozbiljnom braku, igor je jako hrabar": Velika ispovest Milene Popović o životu sa Jurićem: "Upotpunio je prazninu u…

Blic 02.01.2024
Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, progovorila je o svom privatnom životu i vezu sa Igorem Jurićem. Milena je istakla, da je naučila da postoje stvari na koje ne možemo da… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 9. jun

Na današnji dan, 9. jun

B92 pre 5 satijoš 1 povezana
Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom