Povezane vesti

(Foto) slikao povređenu ruku, pa odmah obrisao objavu: Bizarni potez bivšeg dečka Aleksandre Mladenović: Na šta je spreman…

(Foto) slikao povređenu ruku, pa odmah obrisao objavu: Bizarni potez bivšeg dečka Aleksandre Mladenović: Na šta je spreman…

Blic 03.01.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje. Stefan je dobio zabranu prilaska pevačici, međutim, na njegovom Instagram profilu juče su počele da se nižu objave sa Aleksandrom, za koje on tvrdi da… »
Aleksandrin bivši objavio video iz kreveta sa pevačicom: Ona spava on je mazi! Stefan ne prestaje da je proganja (video)

Aleksandrin bivši objavio video iz kreveta sa pevačicom: Ona spava on je mazi! Stefan ne prestaje da je proganja (video)

Kurir 03.01.2024
Stefan Čečar objavio je tokom prošle noći, 2. januara, niz fotografija i snimaka na svom Instagram profilu, kojime je pokazao kako se, tvrdi, pomirio sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, te da su u to ime bili i na romantičnom putovanju u… »
"Bebo moja, fališ mi": Slike iz kreveta, privatne prepiske: Bivši dečko Aleksandre Mladenović nastavlja sa dokazima da su…

"Bebo moja, fališ mi": Slike iz kreveta, privatne prepiske: Bivši dečko Aleksandre Mladenović nastavlja sa dokazima da su…

Blic 03.01.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu zbog pretnji bivšeg dečka, kog je prijavila policiji. Ona je, u jednom momentu, unajmila i obezbeđenje, jer nije bila sigurna na šta je njen bivši dečko spreman, iako je dobio… »
Nastavlja sa dokazivanjem da su bili zajedno! Aleksandra je demantovala da je bila sa Stefanom u Istanbulu, a on objavio…

Nastavlja sa dokazivanjem da su bili zajedno! Aleksandra je demantovala da je bila sa Stefanom u Istanbulu, a on objavio…

Kurir 03.01.2024
Kao bomba odjeknula vest o navodnom pomirenju Aleksandre Mladenović sa njenim bivšim dečkom Stefanom Č. zbog kog je nedavno zvala policiju kako bi ga prijavila zbog uznemiravanja, pretnji i straha za svoju i njegovu bezbednost. Da Stefan ne može da… »
Aleksandra Mladenović se pomirila sa dečkom koji joj je pretio? Isplivale šok slike na kojima sve pršti od ljubavi, svi se…

Aleksandra Mladenović se pomirila sa dečkom koji joj je pretio? Isplivale šok slike na kojima sve pršti od ljubavi, svi se…

Blic 02.01.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu zbog pretnji bivšeg dečka, kog je prijavila policiji. Ona je, u jednom momentu, unajmila i obezbeđenje, jer nije bila sigurna na šta je njen bivši dečko spreman, iako je dobio… »

Vesti dana »