Повезане вести

„Стигли смо у манастир и заплакали“: Јован Митровић о акцији за рањене у Малом Орашју и Дубони

„Стигли смо у манастир и заплакали“: Јован Митровић о акцији за рањене у Малом Орашју и Дубони

Н1 Инфо 03.01.2024
Да би помогао породицама рањених и убијених у Малом Орашју и Дубони Јован Митровић, који је 4. маја изгубио два брата, организовао је хуманитарну акцију. Трчао је до манастира Тумане, чиме је промовисао, али и испунио жељу… »
Јован Митровић у хуманитарној трци прикупио више од 4,5 милиона динара за рањене у Малом Орашју и Дубони

Јован Митровић у хуманитарној трци прикупио више од 4,5 милиона динара за рањене у Малом Орашју и Дубони

РТС 03.01.2024
Јован Митровић, брат Петра и Марка Митровића који су убијени у масовном убиству у Малом Орашју код Смедерева, 30. децембра је завршио хуманитарну трку ка манастиру Тумане, а коју је започео, како би прикупио новац за помоћ тешко… »
"Испунио сам жељу свом убијеном брату": Јован који је трчао од Малог Орашја до Тумана за помоћ рањенима у масакру у…

"Испунио сам жељу свом убијеном брату": Јован који је трчао од Малог Орашја до Тумана за помоћ рањенима у масакру у…

Блиц 03.01.2024
Млађи брат Петра Митровића убијеног у масакру у селима око Младеновца, који је починио 4. маја Урош Блажић, Јован Митровић трчао је од свог села Мало Орашје до манастриа Тумане, како би прикупио новчану помоћ за све рањене у… »
"Испунио сам жељу свог брата": Јован из Малог Орашја истрчао 96 км до манастира Тумане за помоћ рањенима у масакру!

"Испунио сам жељу свог брата": Јован из Малог Орашја истрчао 96 км до манастира Тумане за помоћ рањенима у масакру!

Курир 03.01.2024
Јован Митровић, млађи брат Петра Митровића из Малог Орашја, убијеног у масакру који је 4. маја починио Урош Б. (21) који је тада у Орашју и Дубони угасио девет младих живота, а 12 момака и девојака ранио, испунио је жељу свог… »
„Кад сам упуцан, ништа нисам осетио. Пробао сам да устанем, али нисам могао“: Немања је у Малом Орашју рањен са пет метака…

„Кад сам упуцан, ништа нисам осетио. Пробао сам да устанем, али нисам могао“: Немања је у Малом Орашју рањен са пет метака…

Нова 03.01.2024
Немања Илић, један је од ретких који су преживели масакр Уроша Блажића (21) у селима код Младеновца, али је том приликом тешко рањен и његова борба траје више од седам месеци. У емотивној исповести за Нова.рс, Немања се… »

Вести дана »