Povezane vesti
Objavljena sabrana dela Borislava Mihajlovića Mihiza; Mirović: "Hvala Ministarstvu kulture na ovom izdavačkom poduhvatu"…
Blic 03.01.2024
Objavljena su sabrana dela Borislava Mihajlovića Mihiza, a Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, postavio je na svoj Instagram nalog video tih devet knjiga i tom prilikom se zahvalio Ministarstvu kulture i njegovim saradnicima u Pokrajinskoj vladi… »
Mirović: Objavljena sabrana dela Borislava Mihajlovića Mihiza
Kurir 03.01.2024
Povodom stote godišnjice od rođenja velikog stvaraoca Borislava Mihajlovića Mihiza, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović zahvalio se Ministarstvu kulture i njegovim saradnicima u Pokrajinskoj vladi bez čijeg doprinosa danas ne bi mogli da svedočimo… »
Mirović: Konačno objavljena Mihizova sabrana dela u 9 knjiga
Telegraf 03.01.2024
Hvala Ministarstvu kulture i mojim saradnicima u Pokrajinskoj vladi bez čijeg doprinosa danas ne bi mogli da svedočimo ovom izdavačkom poduhvatu povodom stote godišnjice od rođenja velikog stvaraoca, piše Mirović. Igor Mirović, predsednik Pokrajinske… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 1 satjoš 106 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 7 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 93 povezane

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 5 satijoš 28 povezanih