Povezane vesti
Sam crtao nakit, pa ga napravio po ideji o sofiji Loren: Jovana Jeremić dobila preskupu ogrlicu od bogatog dečka: Tretira je…
Blic 03.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju srodnu dušu u 15 godina starijem Draganu Stankoviću, bogatom preduzetniku, koji joj je sada kupio skupocenu ogrlicu, ali i narukvicu. Naime, Dragan je sam dizajnirao nakit, saznaje "Blic". - On je želeo da se… »
Sam crtao nakit po ideji o sofiji Loren! Jovana Jeremić dobila preskupu ogrlicu i narukvicu od bogatog dečka, ovo su detalji
Kurir 03.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 15 godina starijem Draganu Stankoviću, bogatim preduzetnikom, koji joj je kupio skupocenu ogrlicu i narukvicu kao poklon za Novu godinu . - On je želeo da se po njegovom nacrtu napravi unikatan nakit. Ne… »
Vrisak video: Jovana Jeremić dobila skupocenu zlatnu ogrlicu i narukvicu od dečka: Skičala od sreće kad je ugledala poklon
Blic 03.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić od svog dečka biznismena Dragana Stankovića dobila je na poklon skupocenu ogrlicu. Naime, Dragan je poklonio Jovani poklonio ogrlicu od zlata i narukvicu, a kako saznajemo on joj je ovaj prelepi poklon namenio za Božić, ali… »
Procurio snimak Jovane Jeremić i bogatog pekara iz doma: Voditeljka ciknula od sreće kad je otvorila poklon - "Laviću moj"
Kurir 03.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković proslavili Novu godinu u Sava Centru uz nastup pevačice Aleksandre Prijović, a sad je procurio snimka u kom vidimo šta je Dragan poklonio Jovani za početak 2024. godine. Naime, na snimku se vidi… »
Vesti dana »
"Đavo je ubio, ne: Ja!" Užas ispred kuće strave u Novom Sadu: Sin koji je majci odsekao glavu uzvikivao jezive stvari (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 30 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 4 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
Šta je potrebno fudbalerima Srbije da bi se plasirali u četvrtfinale Lige nacija?
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih