Povezane vesti
Sveštenik zbog ujeda krpelja sebi odsekao polni organ: Zarazio se virusom od kojeg je upao u psihozu
Telegraf 03.01.2024
Sveštenik je pronađen u teškom stanju sa povredama polnog ograna. Sveštenik na jugu Češke upao je u ozbiljan delirijum nakon što ga je ujeo krpelj zbog čega je navodno sam sebi odsekao penis, javlja češki portal " Blesk". Nakon što se nije… »
Sveštenik sam sebi odsekao penis: Prijatelji zatekli stravičnu scenu, a za sve je kriv krpelj
Blic 03.01.2024
Češki sveštenik nožem je odsekao sopstveni penis nakon što mu je ujed krpelja izazvao psihotičan napad. Neimenovani sveštenik pronađen je u svojoj kući u malom selu u okrugu Češke Budjejovice, nakon što su se prijatelji plašili za njegov… »
Sveštenik iz Češke odsekao sebi polni organ Nije se pojavljivao neko vreme, a onda je policija otkrila užasan prizor
Kurir 03.01.2024
Sveštenik iz Češke nožem je odsekao sopstveni pe*is nakon što ga je ujeo krpelj. Neimenovani sveštenik pronađen je u svojoj kući u malom mestu u Českoj, nakon što su se prijatelji zabrinuli nakon što se nije pojavio u skladu sa unapred… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 35 minutajoš 1 povezana