Povezane vesti
Duljaj: Milojević je gospodin, Zvezdino veliko ime (video)
Sportski žurnal 03.01.2024
Trener Partizana ističe da će novom treneru biti lakše nego Izraelcu Baharu. Igor Duljaj, trener Partizana, s razlogom je tokom prazničnih dana u žiži interesovanja medija. Sa crno-belima je postigao rezultat kakav niko nije očekivao, osvojio je… »
Igor Duljaj: ''Vladan Milojević? Gospodin! Pili smo i kafu''
Večernje novosti 03.01.2024
Igor Duljaj koji se klupe uspešno predvodi jesenjeg prvaka Superlige Srbije,rekao je za ''Una Tv'' da je novi/stari trener Crvene zvezde, Vladan Milojević pravi gospodin. FOTO: M. Vukadinović - Mi se poznajemo, imali smo priliku da popijemo kafu pre… »
Duljaj: "Milojević je gospodin, pili smo kafu, Jovanović je 50 odsto tima, nisam ga ja birao"
Sportske.net 03.01.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj u razgovoru za "Una TV" govorio o prvom delu sezone, planovima za narednu, ali dotakao se i novog-sterog trenera večitog rivala,Vladana Milojevića. “Mi se poznajemo, imali smo priliku da popijemo kafu pre mnogo… »
Vesti dana »

Vučić na komemorativnom skupu za stradale u NATO agresiji: Nisu nas pobedili, predsednik sam slobodne zemlje
RTS pre 1 minutjoš 66 povezanih

"Decu im nikada nećemo oprostiti" Ministarka Stamenkovski na 26. godišnjicu NATO agresije: Najveći gubitak se meri životima stradalih, koje ne smemo zaboraviti
Kurir pre 7 satijoš 49 povezanih

Vlasotinčani obeležili 26.godišnjicu početka NATO bombardovanja
Jug press pre 43 minutajoš 44 povezane

MUP: Slična oštećenja na lokalu ispod stana doktora Milića nastala u januaru, nastavljamo istragu
RTS pre 2 satajoš 74 povezane

Pavićević: "Verujem u Obravodića, Partizanu želim Fajnal-for Evrolige!"
Sportske.net pre 1 satjoš 40 povezanih