Povezane vesti
"Više nikog nemam, molim se da mi dođe u san..." Majka Sonje Savić o ćerki i navodima da se predozirala!
Mondo 03.01.2024
Majka Sonje Savić u nekoliko navrata govorila je o iznenadnoj smrti svoje ćerke jedinice. Majka Sonje Savić u nekoliko navrata govorila je o iznenadnoj smrti svoje ćerke jedinice. Legendarna Sonja Savić napustila nas je 2008. godine. Njen kraj je bio… »
"Molim je da mi se javi u san da je poljubim": Majka Sonje Savić pred smrt govorila o ćerki i navodima da se predozirala…
Blic 03.01.2024
Kuća-legat čuvene Sonje Savić u Donjoj Gorevnici, gde se nalazi njena celokupna umetnička zaostavština, predmet je sudskog spora i ovaj kompleks već dugo nije dostupan javnosti. Kako se sada navodi, glavni razlog za to je što deo Sonjine rodbine… »
"Molim je da mi se javi u san, nemam više nikoga" Majka Sonje Savić pred smrt govorila o ćerki i navodima da se predozirala
Kurir 03.01.2024
Kuća-legat čuvene Sonje Savić u Donjoj Gorevnici, gde se nalazi njena celokupna umetnička zaostavština, predmet je sudskog spora i ovaj kompleks već dugo nije dostupan javnosti. Kako se sada navodi, glavni razlog za to je što deo Sonjine rodbine… »
Vesti dana »
Hapšenje u Šapcu: Policija pronašla 10 tona duvana u vrednosti od 71 milion dinara!(foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Pometnja ispred Spensa u Novom Sadu zbog cece: Ne daju joj da ide kući, masa ljudi je opkolila, svi hoće da se slikaju sa folk divom (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 2 satajoš 1 povezana