Povezane vesti
"Više nikog nemam, molim se da mi dođe u san..." Majka Sonje Savić o ćerki i navodima da se predozirala!
Mondo 03.01.2024
Majka Sonje Savić u nekoliko navrata govorila je o iznenadnoj smrti svoje ćerke jedinice. Majka Sonje Savić u nekoliko navrata govorila je o iznenadnoj smrti svoje ćerke jedinice. Legendarna Sonja Savić napustila nas je 2008. godine. Njen kraj je bio… »
"Molim je da mi se javi u san da je poljubim": Majka Sonje Savić pred smrt govorila o ćerki i navodima da se predozirala…
Blic 03.01.2024
Kuća-legat čuvene Sonje Savić u Donjoj Gorevnici, gde se nalazi njena celokupna umetnička zaostavština, predmet je sudskog spora i ovaj kompleks već dugo nije dostupan javnosti. Kako se sada navodi, glavni razlog za to je što deo Sonjine rodbine… »
"Molim je da mi se javi u san, nemam više nikoga" Majka Sonje Savić pred smrt govorila o ćerki i navodima da se predozirala
Kurir 03.01.2024
Kuća-legat čuvene Sonje Savić u Donjoj Gorevnici, gde se nalazi njena celokupna umetnička zaostavština, predmet je sudskog spora i ovaj kompleks već dugo nije dostupan javnosti. Kako se sada navodi, glavni razlog za to je što deo Sonjine rodbine… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 39 minutajoš 30 povezanih
Gašić o akciji "Zastani Srbijo": Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda, maltretiranje građana
Radio 021 pre 39 minutajoš 65 povezanih
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 4 minutajoš 13 povezanih
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 5 satijoš 47 povezanih