Повезане вести
Породила се сијена Милер: Славна глумица родила девојчицу свом 15 година млађем партнеру, а ево како проводи прве дане са бебом…
Курир 03.01.2024
Сијена Милер је родила своје друго дете. Глумица (42) дочекала је девојчицу са својим млађим дечком Олијем Грином (27), а виђена је како излази први пут са својом бебом у среду. Она вец́ дели ц́ерку Марлоу (10) из претходне везе… »
"Када сам видео главицу, зачудио сам се колика је": Павле је рођен са 6,5 кила, али беба џин од пре 35 година и даље држи…
Блиц 03.01.2024
Рођење једне бебе у августу прошле године изазвало је велику пажњу јавности. Нема ко није тада писао о дечаку Павлу, рођеном у Горњем Милановцу 5. августа, са скоро 6,5 килограма тежине! На свет га је донела Сузана Кучина у… »
Вести дана »
Декан Синани: УКП би на Филозофски требало да дође по један документ
Н1 Инфо пре 18 минутајош 11 повезаних
Студент Лазар Динић: Тукли ме док ми нису поломили кости главе и натерали да кажем "Аца председник"
Радио 021 пре 2 сатајош 6 повезаних
Возачи, наоружајте се стрпљењем Колапс на Батровцима: Ова група возача на излазу из Србије чекају чак шест сати
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
Свемирска осмица, ефекат праћке и тамна страна Месеца – који су наредни кораци мисије „Артемис 2“
РТС пре 59 минутајош 46 повезаних
Москва коментарисала најаве да ће Вашингтон иступити из НАТО-а
Вести онлине пре 4 минутајош 42 повезане