Повезане вести

„Листам галерију са њеним сликама и слоши ми се“: Мајка Ане Волш на годишњицу од нестанка Београђанке

„Листам галерију са њеним сликама и слоши ми се“: Мајка Ане Волш на годишњицу од нестанка Београђанке

Н1 Инфо 03.01.2024
„Годину дана чекам моју Ану. Година пропраћена непрестаним размишљањем где је моје дете, што ми се не јави, да ли је жива. Сада се само надам... не знам чему, неком чуду. То ме одржава да ујутру устанем и опет чекам“, изјавила… »
„Листам галерију са њеним сликама, па уђем у поруке и када видим ‘Мицко’ и ‘мама’, слоши ми се“: Потресне речи мајке Ане Волш…

„Листам галерију са њеним сликама, па уђем у поруке и када видим ‘Мицко’ и ‘мама’, слоши ми се“: Потресне речи мајке Ане Волш…

Нова 03.01.2024
„Годину дана чекам моју Ану. Година пропраћена непрестаним размишљањем где је моје дете, што ми се не јави, да ли је жива. Сада се само надам... не знам чему, неком чуду. То ме одржава да ујутру устанем и опет чекам“, овим… »
"Брајане, кажи шта се догодило са мојим дететом" Мајка Ане Волш очајна: Да смо се кума или ја јавиле те вечери на телефон...…

"Брајане, кажи шта се догодило са мојим дететом" Мајка Ане Волш очајна: Да смо се кума или ја јавиле те вечери на телефон...…

Курир 03.01.2024
Годину дана чекам моју Ану. Година пропраћена непрестаним размишљањем где је моје дете, што ми се не јави, да ли је жива. Сада се само надам... не знам чему, неком чуду. То ме одржава да ујутру устанем и опет чекам, овим речима… »

Вести дана »