Povezane vesti
"Dobro jutro lepotice" Ruška otkrila šta stoji iza njene čuvene rečenice: Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja…
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je otkrila šta… »
"Svi su došli da vide kako je Ruška propala i hvala im": Životni put Ruške Jakić: "Pozvao me je direktor i rekao..."
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 14 minutajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 8 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih