Povezane vesti
"Dobro jutro lepotice" Ruška otkrila šta stoji iza njene čuvene rečenice: Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja ćerka!…
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je otkrila šta je ono… »
"Svi su došli da vide kako je Ruška propala i hvala im": Životni put Ruške Jakić: "Pozvao me je direktor i rekao..."
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir govorila o… »
Vesti dana »
Partizan - Crvena zvezda uživo: Čekamo da krene prvi večiti derbi sezone
Mondo pre 10 minutajoš 37 povezanih
Važna vest za energetski sektor Srbije: Još samo ovo se čeka za početak izgradnje interkonektora sa Severnom Makedonijom
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Pulmološkinja upozorava: Svaka deseta smrt novorođenčadi uzrokovana je aerozagađenjem
Novi magazin pre 5 satijoš 1 povezana
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte na globalnom tržištu
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 25 povezanih