Povezane vesti
"Dobro jutro lepotice" Ruška otkrila šta stoji iza njene čuvene rečenice: Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja ćerka!…
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je otkrila šta je ono… »
"Svi su došli da vide kako je Ruška propala i hvala im": Životni put Ruške Jakić: "Pozvao me je direktor i rekao..."
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir govorila o… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 5 satijoš 36 povezanih

Psovao na srpskom, pa spasio dan: Makedonac savladao teroristu koji je u avionu britanske kompanije pretio bombom
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 8 satijoš 26 povezanih