Povezane vesti
"Dobro jutro lepotice" Ruška otkrila šta stoji iza njene čuvene rečenice: Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja ćerka!…
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je otkrila šta je ono… »
"Svi su došli da vide kako je Ruška propala i hvala im": Životni put Ruške Jakić: "Pozvao me je direktor i rekao..."
Kurir 03.01.2024
Novi format Kurira " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavio je šestu epizodu podkasta u kom je Ruška Jakić govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir govorila o… »
Vesti dana »

Marija Vasić nakon puštanja iz kućnog pritvora: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
Danas pre 6 minutajoš 39 povezanih

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Beta pre 31 minutajoš 42 povezane

Putin i El Šara u Kremlju: Sirija će poštovati sve ranije sporazume sa Rusijom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana

"Dok je tradicionalno varao ženu bio vam je ikona, a sad najgori": Opleo po licemerju ljudi zbog Vujadinove afere
Mondo pre 31 minutajoš 34 povezane

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 5 minutajoš 87 povezanih