Povezane vesti
Preminuo nakon ranjavanja ispred džamije: Detalji pucnjave u Njujorku: Muslimanski verski vođa podlegao ranama
Blic 03.01.2024
Imam koji je danas ranjen ispred džamije u američkom gradu u Njujorku u Nju Džersiju podlegao je povredama, javio je Ej-Bi-Si njuz. Imam Hasan Šarif pronađen je na parkingu džamije nešto posle 6.00 časova po lokalnom vremenu sa nekoliko prostrelnih rana… »
Preminuo imam nakon ranjavanja u pucnjavi u Nju Džersiju
Danas 03.01.2024
Imam Hasan Šarif podlegao je povredama od rana zadobijenih u pucnjavi ispred džamije koja se dogodila jutros u Njuarku u Nju Džersiju, piše ANB News. On je prethodno u kritičnom stanju prebačen na Univerzitetsku bolnicu, rekao je direktor javne… »
Imam u kritičnom stanju nakon što je upucan ispred džamije u Nju Džersiju
Danas 03.01.2024
Jedan imam je upucan i teško ranjen dxanas ispred džamije u Nju Džersiju, saopštila je policija Njuarka, prenosi CNN. Pucnjava se dogodila ispred džamije Masdžid Muhamed-Njuark oko 6 sati ujutro, saopštila je javna bezbednost Njuarka. Žrtva… »
Vesti dana »

Upozorenje na visoke temperature: Srbija ulazi u toplotni talas
Glas juga pre 12 minutajoš 22 povezane

"Pristao je, ali samo pod jednim uslovom" Evo kako je Putin matirao Trampa, Rusija spremna da ide do kraja!
Alo pre 12 minutajoš 16 povezanih

Pucao u troje pa utekao – ali ne zadugo Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu
Dnevnik pre 12 minutajoš 9 povezanih