Повезане вести

"Цела породица имала је злочиначку прошлост" Експерти о убиству у Немачкој и психолошком профилу дечака убице: Ова ствар је…

"Цела породица имала је злочиначку прошлост" Експерти о убиству у Немачкој и психолошком профилу дечака убице: Ова ствар је…

Курир 04.01.2024
Страшан злочин који је починио малолетни дечак српског порекла потресао је Немачку. Петнаестогодишњи дечак у хапшен је због сумње да је задавио своју вршњакињу у шуми код града Улма. Немачки медији пишу да је сам позвао… »
Ово је дечак српског порекла који је убио девојку у Немачкој! Девојчица објавила језиву поруку на мрежама уочи смрти!

Ово је дечак српског порекла који је убио девојку у Немачкој! Девојчица објавила језиву поруку на мрежама уочи смрти!

Мондо 04.01.2024
Дечак српског порекла осумњичен је да је уочи Нове године задавио своју девојку у шуми. Дечак српског порекла осумњичен је да је уочи Нове године задавио своју девојку у шуми. Малолетник пореклом из Србије (15), син човека који… »
"Морао сам да жртвујем једно дете, да постанем светац": Језиве речи оца дечака који је у Немачкој убио девојку: Пре годину…

"Морао сам да жртвујем једно дете, да постанем светац": Језиве речи оца дечака који је у Немачкој убио девојку: Пре годину…

Блиц 03.01.2024
Отац дечака Мануела (15) који је убио своју девојку (15) у шуми у Улму, у априлу 2023. године је на игралишту у Улму пререзао је врат својој пасторки (7). Према наводима из тужилаштва које преносе немачки медији, отац тинејџера… »

Вести дана »