Povezane vesti
"Svi su me zezali jer sam imao tri ćerke" Baja Mali Knindža ima 6 dece, a evo kako se osećao kad je dobio prvog sina...
Kurir 04.01.2024
Folk pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, ispričao je kako je njegov izbor da ima ni manje ni više nego šestoro dece. - Ja volim decu i preponosan na to što imam šestoro dece, tri ćerke i tri sina. Svi su me zezali jer sam imao… »
"Svi su me zezali jer sam imao tri ćerke": Srpski folker otvoreno o deci: "Bio sam ponosan kad mi se rodio sin"
Blic 03.01.2024
Folk pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, ispričao je kako je njegov izbor da ima ni manje ni više nego šestoro dece. - Ja volim decu i preponosan na to što imam šestoro dece, tri ćerke i tri sina. Svi su me zezali jer sam imao… »
Vesti dana »

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

U Bloku 4 došlo do incidenta između privatnog obezbeđenja investitora i građana
Insajder pre 28 minutajoš 10 povezanih

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Đoković - Zverev na Rolan Garosu: Rekao nam je tačan rezultat, evo ko dobija!
Telegraf pre 17 minutajoš 23 povezane