Povezane vesti

Poslednjih godina bila je sasvim nepokretna: Lena Kovačević se oglasila nakon gubitka majke

Poslednjih godina bila je sasvim nepokretna: Lena Kovačević se oglasila nakon gubitka majke

Story 04.01.2024
Lena Kovačević početak 2024. godine pamtiće po najvećem životnom gubitku. Njena majka Nada je preminula posle duge i teške bolesti. Gubitak majke Lena Kovačević teško je podnela. - Anđele moj... anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si… »
"Moja dobra majka je poslednjih godina bila sasvim nepokretna": Neutešna Lena Kovačević posle velikog gubitka otkrila…

"Moja dobra majka je poslednjih godina bila sasvim nepokretna": Neutešna Lena Kovačević posle velikog gubitka otkrila…

Blic 04.01.2024
Nada Kovačević, majka poznate džez pevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, preminula je. Tužnu vest saopštila je javnosti Lena na svom Instagram profilu. Neutešna pevačica… »
Tuga na RTS-u, prekinut dnevnik: Voditeljka saopštila tužne vesti - Preminula je naša koleginica Nada Perić Kovačević

Tuga na RTS-u, prekinut dnevnik: Voditeljka saopštila tužne vesti - Preminula je naša koleginica Nada Perić Kovačević

Večernje novosti 04.01.2024
VODITELjKA RTS-a saopštila je tužnu vest gledaocima Dnevnika - Nada Perić Kovačević, zaposlena na RTS-u, preminula je. Foto: RTS/Printskrin - Preminula je naša koleginica Nada Perić Kovačević. Dvadeset pet godina je radila na RTS-u, bavila se i… »
Poznato vreme i mesto sahrane majke Lene Kovačević: Nada 25 godina radila na RTS-u, u Dnevniku se oprostili od nje

Poznato vreme i mesto sahrane majke Lene Kovačević: Nada 25 godina radila na RTS-u, u Dnevniku se oprostili od nje

Blic 03.01.2024
Majka pevačice Lene Kovačević, Nada Perić Kovačević preminula je danas, a kolege sa RTS-a, gde je radila 25 godina, oprostile su se od nje i u Večernjem Dnevniku. Nada je na Javnom servisu bila šef pravne služne i bavila se zaštitom autorskih… »

Vesti dana »