Povezane vesti
"Prestala je da jede, da priča, da se kupa" Branka Katić o najbolnijoj temi - To više nije bila moja mama
Mondo 04.01.2024
Branka Katić je svojevremeno, u okviru kampanje za prevenciju depresije i suicida, govorila o svojoj majci. Branka Katić je svojevremeno, u okviru kampanje za prevenciju depresije i suicida, govorila o svojoj majci Glumicu Branku Katić smo imali… »
"Prestala je da jede, da priča, da se kupa": Glumica otvorila dušu o najbolnijoj temi: "Plašili smo se mame i njenog…
Blic 04.01.2024
Glumica Branka Katić smogla je snage da progovori o bolnoj temi - odrastanju sa majkom koja je bolovala od bipolarnog poremećaja. Naime, Branka je jednom prilikom otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života. Naime, njena majka je bolovala od… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana