Povezane vesti
Ove godine manje radnih dana, a sledeće još manje! Ako ste zaposleni u ovoj državi imaćete više vremena za odmor
Blic 04.01.2024
Ako govorimo o broju radnih dana, ova godina će u Nemačkoj biti manje radna. Prema izveštaju Federalnog zavoda za statistiku, zaposleni će, u proseku, raditi 248,8 dana, što je 0,6 dana manje nego lani, prenosi dpa. Broj radnih dana varira od godine do… »
Ako ste zaposleni u Nemačkoj, radićete manje ove godine, a još manje 2025: Evo precizne računice
Telegraf 04.01.2024
Zarezi u broju radnih dana su zbog činjenice da neke nemačke savezne države i teritorije imaju više neradnih dana od drugih. Ako govorimo o broju radnih dana, ova godina će u Nemačkoj biti manje radna. Prema izveštaju Federalnog zavoda za statistiku… »
Vesti dana »
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana