Povezane vesti

Vesna Mališić: Napustila sam NIN, ali ne i novinarstvo

Beta 04.01.2024
Doskorašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić izjavila je danas da je napustila tu redakciju, ali ne i novinarstvo. Mališić je agenciji Beta potvrdila da nije prihvatila ponudu menadžmenta da bude urednik… »
Oglasila se Vesna Mališić nakon što je napustila NIN posle 14 godina rada

Oglasila se Vesna Mališić nakon što je napustila NIN posle 14 godina rada

Nova 04.01.2024
Doskorašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić izjavila je danas da je napustila tu redakciju, ali ne i novinarstvo. Mališić je agenciji Beta potvrdila da nije prihvatila ponudu menadžmenta da bude urednik… »

N1 Info 04.01.2024

Novi magazin 04.01.2024
Ćulibrk: Vest da Vesna Mališić nije više deo tima NIN-a saopštio je menadžment, ne redakcija

Ćulibrk: Vest da Vesna Mališić nije više deo tima NIN-a saopštio je menadžment, ne redakcija

Radio 021 04.01.2024
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je da saopštenje o tome da je zamenica glavnog urednika Vesna Mališić otišla u penziju i da više nije u timu NIN objavio menadžment, a ne redakcija. Na pitanje zbog čega saopštenje nije… »
Ćulibrk: Vest da Vesna Mališić nije više deo NIN-a saopštio je menadžment, ne redakcija

Ćulibrk: Vest da Vesna Mališić nije više deo NIN-a saopštio je menadžment, ne redakcija

Nova 04.01.2024
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je danas FoNetu da saopštenje o tome da je novinarka, književnica i zamenica glavnog i odgovornog urednika NIN Vesna Mališić otišla u penziju i da više nije u timu NIN objavio menadžment NIN, a… »
Vesna Mališić više nije deo NIN-a

Vesna Mališić više nije deo NIN-a

Danas 04.01.2024
Novinarka, književnica i zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, u svojoj šezdeset petoj godini života penzionisala se zaključno sa krajem 2023. godine, navodi se u saopštenju PR službe NIN-a. Kako su naveli, pošto je… »
Vesna Mališić nije više deo tima NIN – saopštio menadžment, redakcija se ograđuje

Vesna Mališić nije više deo tima NIN – saopštio menadžment, redakcija se ograđuje

N1 Info 04.01.2024
Novinarka, književnica i zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, u 65. godini se penzionisala zaključno sa krajem 2023. godine, navodi se u saopštenju koje je Fonetu dostavila PR služba NIN-a. Pošto je uputila zahtev za… »

Danas 04.01.2024
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je danas FoNetu da saopštenje o tome da je novinarka, književnica i zamenica glavnog i odgovornog urednika NIN Vesna Mališić otišla u penziju i da više nije u timu NIN objavio menadžment NIN, a… »
Vesna Mališić odbila novu funkciju u nedeljniku NIN i otišla u penziju

Vesna Mališić odbila novu funkciju u nedeljniku NIN i otišla u penziju

Novi magazin 04.01.2024
Dosadašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika NIN Vesna Mališić odbila je ponudu da bude urednica istaživačkog tima tog lista i odlučila da ode u penziju, nakon što je ispunila uslove za to, saopšteno je danas iz tog nedeljnika. Kako se navodi… »
Vesna Mališić nije više u timu NIN-a

Vesna Mališić nije više u timu NIN-a

Blic 04.01.2024
Novinarka, književnica i zamenica glavnog i odgovornog urednika NIN-a Vesna Mališić, u svojoj šezdeset petoj godini života penzionisala se zaključno sa krajem 2023. godine. Nakon što je uputila zahtev za starosnu penziju za koju je ostvarila… »

Vesti dana »