Повезане вести

Весна Малишић: Напустила сам НИН, али не и новинарство

Бета 04.01.2024
Доскорашња заменица главног и одговорног уредника недељника НИН Весна Малишић изјавила је данас да је напустила ту редакцију, али не и новинарство. Малишић је агенцији Бета потврдила да није прихватила понуду менаџмента да… »
Огласила се Весна Малишић након што је напустила НИН после 14 година рада

Огласила се Весна Малишић након што је напустила НИН после 14 година рада

Нова 04.01.2024
Доскорашња заменица главног и одговорног уредника недељника НИН Весна Малишић изјавила је данас да је напустила ту редакцију, али не и новинарство. Малишић је агенцији Бета потврдила да није прихватила понуду менаџмента да… »

Н1 Инфо 04.01.2024
Ћулибрк: Вест да Весна Малишић није више део НИН-а саопштио је менаџмент, не редакција

Ћулибрк: Вест да Весна Малишић није више део НИН-а саопштио је менаџмент, не редакција

Нова 04.01.2024
Главни уредник недељника НИН Милан Ћулибрк изјавио је данас ФоНету да саопштење о томе да је новинарка, књижевница и заменица главног и одговорног уредника НИН Весна Малишић отишла у пензију и да више није у тиму НИН објавио… »
Весна Малишић није више део тима НИН – саопштио менаџмент, редакција се ограђује

Весна Малишић није више део тима НИН – саопштио менаџмент, редакција се ограђује

Н1 Инфо 04.01.2024
Новинарка, књижевница и заменица главног и одговорног уредника недељника НИН Весна Малишић, у 65. години се пензионисала закључно са крајем 2023. године, наводи се у саопштењу које је Фонету доставила ПР служба НИН-а. Пошто… »
Весна Малишић више није део НИН-а

Весна Малишић више није део НИН-а

Данас 04.01.2024
Новинарка, књижевница и заменица главног и одговорног уредника недељника НИН Весна Малишић, у својој шездесет петој години живота пензионисала се закључно са крајем 2023. године, наводи се у саопштењу ПР службе НИН-а. Како су… »

Данас 04.01.2024
Главни уредник недељника НИН Милан Ћулибрк изјавио је данас ФоНету да саопштење о томе да је новинарка, књижевница и заменица главног и одговорног уредника НИН Весна Малишић отишла у пензију и да више није у тиму НИН објавио… »
Весна Малишић одбила нову функцију у недељнику НИН и отишла у пензију

Весна Малишић одбила нову функцију у недељнику НИН и отишла у пензију

Нови магазин 04.01.2024
Досадашња заменица главног и одговорног уредника НИН Весна Малишић одбила је понуду да буде уредница истаживачког тима тог листа и одлучила да оде у пензију, након што је испунила услове за то, саопштено је данас из тог… »

Вести дана »