Повезане вести

Мила Турајлић: Нисам мислила да ћемо морати 20 година касније да водимо суштинску борбу за праведне изборе

Мила Турајлић: Нисам мислила да ћемо морати 20 година касније да водимо суштинску борбу за праведне изборе

Данас 04.01.2024
„Не знам како бих описала суштину оно што се догађа овде, осим да ми даје наду, формирају се неки нови политички фронтови, и даје наду то што се млади људи у томе анагажују“, рекла је у Новом дану редитељка Мила Турајлић. „Увек… »
Мила Турајлић: Тужно ми је да се налазим у политичкој ситуацији у којој сам живела пре 20 година

Мила Турајлић: Тужно ми је да се налазим у политичкој ситуацији у којој сам живела пре 20 година

Нова 04.01.2024
"Не знам како бих описала суштину оно што се догађа овде, осим да ми даје наду, формирају се неки нови политички фронтови, и даје наду то што се млади људи у томе анагажују", рекла је у "Новом дану" на "Н1" редитељка Мила… »
Мила Турајлић: Стварају се нови политички фронтови, енергија код младих постоји

Мила Турајлић: Стварају се нови политички фронтови, енергија код младих постоји

Н1 Инфо 04.01.2024
"Не знам како бих описала суштину оно што се догађа овде, осим да ми даје наду, формирају се неки нови политички фронтови, и даје наду то што се млади људи у томе анагажују", рекла је у Новом дану редитељка Мила Турајлић, „Увек… »

Вести дана »