Povezane vesti
"Nismo Mi jurili glasače, oni su nas!" Ljepojević je poslanik sa liste Branimira Nestorovića: Otkriću vam jednu tajnu!
Mondo 04.01.2024
Budući poslanik Siniša Ljepojević iz stranke "Mi - Glas iz naroda", govorio je o Nestoroviću i izborima u Srbiji. Budući poslanik Siniša Ljepojević iz stranke "Mi - Glas iz naroda", govorio je o Nestoroviću i izborima u Srbiji. Branimir… »
„Ništa nije pokosilo ljude kao internet bumere“: Poslanik sa liste Branimira Nestorovića briljirao uživo u programu sa…
City magazine 04.01.2024
Branimir Nestorović je bio „hit“ i pre izbora, i poneo je svu slavu ispred pokreta Mi, ali na njegovo listi se nalazi i budući poslanik Siniša Ljepojević i još nekoliko nebrušenih bisera. Drugi na listi pokreta Mi, dakle odmah iza Nestorovića… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana