Повезане вести
"Млађи син одбија да говори српски језик": Емина Јаховић никад искренија - Деца су ми Турци, а ја се осећам као странац!
Мондо 04.01.2024
Емина Јаховић говорила је о животу у Турској, али и деци коју је добила са тамошњим певачем Мустафом Сандалом. Емина Јаховић говорила је о животу у Турској, али и деци коју је добила са тамошњим певачем Мустафом Сандалом… »
"Млађи син одбија да говори српски" Емина Јаховић открила да има проблем: Моја деца су Турци, али се ја тамо осећам као странац…
Курир 04.01.2024
Певачица Емина Јаховић пре пет година развела се од турског певача Мустафе Сандала са којим има синове Јамана и Јавуза, а потом су уследиле несугласице око неисплаћених алиментација. Синови Емине Јаховић су у изазовном животном… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Блокада Ормуског мореуза у фокусу: САД и Иран пред новом рундом преговора?
Нова пре 22 минутајош 34 повезане
РХМЗ упозорио на јаку кошаву: Удари ветра и до 85 километара на час у Јужном Банату
Невсмакс Балканс пре 12 минутајош 28 повезаних
Београдске електране: Сутра крај грејне сезоне, наставља се ако температура падне испод 12 степени
Бета пре 7 минутајош 18 повезаних
Комеморација Душку Вујошевићу Спортске величине на једном месту, ту су и познати: Саша Ђорђевић, Мока Славнић, Зоран Цвијановић, Ивица Дачић, Богољуб Карић
Блиц пре 22 минутајош 22 повезане
Николић: Став Руске странке је да се избори одрже крајем године
Еуроневс пре 7 минутајош 13 повезаних