Povezane vesti

Pred nastup saznao za tragičnu vest! Dženan o smrti rođenog brata - jedva smogao snage da govori!

Pred nastup saznao za tragičnu vest! Dženan o smrti rođenog brata - jedva smogao snage da govori!

Mondo 04.01.2024
Dženan Lončarević progovorio je o porodičnoj trgediji - smrti njegovog rođenog brata Senada. Dženan Lončarević progovorio je o porodičnoj trgediji - smrti njegovog rođenog brata Senada. Pevač Dženan Lončarević radi i nastupa punom parom, a… »
"Pevao sam za Novu godinu, a brat mi je umro..." Dženan Lončarević je njemu posvetio ovu pesmu - Jedan nastup nikada neće…

"Pevao sam za Novu godinu, a brat mi je umro..." Dženan Lončarević je njemu posvetio ovu pesmu - Jedan nastup nikada neće…

Blic 04.01.2024
Dženan Lončarević je 2008. godine izgubio rođenog brata i to je ostavilo traga na pevača. Pevač Dženan Lončarević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, on je svojevremeno ispričao kako mu je najteže bilo 2008. godine, kada… »
Dženan sa knedlom u grlu progovorio o životnoj tragediji! Pevač usred nastupa saznao kobnu vest, a evo kome je posvetio svoj…

Dženan sa knedlom u grlu progovorio o životnoj tragediji! Pevač usred nastupa saznao kobnu vest, a evo kome je posvetio svoj…

Kurir 04.01.2024
Dženan Lončarević, doživeo je veliku tragediju davne 20008.godine, od koje se nikada nije oporavio, a reč je o gubitku rođenog brata Senada Lončarevića. Pevač svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, on je svojevremeno… »

Vesti dana »