Povezane vesti
Dejan je kao beba nađen u kutiji u parku Sa usvajanjem počeo je užas: Očuh mi je stavljao pištolj u usta, skinuli su me sa…
Kurir 04.01.2024
Godine muke i teškog života bez roditelja, ispunjenog zlostavljanjem i odrastanjem na ulici, za Dejana Mićića iz Bijeljine zamenjene su srećnijom slikom. Porodica Stanišić prepoznala je muke i bol koji nosi i otvorila mu vrata svog kompleksa, te pružila… »
"Staratelji su me tukli i zlostavljali, pokušao sam i da se ubijem" Dejan je uz pomoć dobrih ljudi i crkve izašao na pravi…
Blic 04.01.2024
Godine muke i teškog života bez roditelja, ispunjenog zlostavljanjem i odrastanjem na ulici, za Dejana Mićića iz Bijeljine zamenjene su srećnijom slikom. Porodica Stanišić prepoznala je muke i bol koji nosi i otvorila mu vrata svog turističkog kompleksa… »
Vesti dana »
Stefanović (SSP): Hapšenje Milića slom države i brisanje granice sa kriminalom
Beta pre 25 minutajoš 42 povezane
„Susret sa Sijem jedan od najvažnijih“ Vladimir Putin doputovao u dvodnevnu posetu Pekingu
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
VIDEO: Dva tužilaštva istražuju rušenje dela mosta na Graničnom prelazu BIH Gradiška
Radio 021 pre 55 minutajoš 49 povezanih
Persijski zaliv na ivici nove eksplozije, da li "paks pakistana" može da zaseni američki mir na Bliskom istoku
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih
Nagrađena legenda Superlige: Karijeru počeo 2001. godine, a igra i dalje, ispisao je istoriju srpskog fudbala!
Telegraf pre 10 minutajoš 41 povezana