Повезане вести
Дејан је као беба нађен у кутији у парку Са усвајањем почео је ужас: Очух ми је стављао пиштољ у уста, скинули су ме са…
Курир 04.01.2024
Године муке и тешког живота без родитеља, испуњеног злостављањем и одрастањем на улици, за Дејана Мићића из Бијељине замењене су срећнијом сликом. Породица Станишић препознала је муке и бол који носи и отворила му врата… »
"Старатељи су ме тукли и злостављали, покушао сам и да се убијем" Дејан је уз помоћ добрих људи и цркве изашао на прави…
Блиц 04.01.2024
Године муке и тешког живота без родитеља, испуњеног злостављањем и одрастањем на улици, за Дејана Мићића из Бијељине замењене су срећнијом сликом. Породица Станишић препознала је муке и бол који носи и отворила му врата… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана