Povezane vesti
Moguće da još nekoliko novinara napusti NIN posle Vesne Mališić: Ako udarimo u zid, čuće se jako
Radio 021 04.01.2024
Doskorašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić izjavila je da je napustila tu redakciju, ali ne i novinarstvo. Mališić je potvrdila da nije prihvatila ponudu menadžmenta da bude urednik "istraživačkog tima NIN-a". "Nisam… »
Vesna Mališić: Napustila sam NIN, ali ne i novinarstvo
Radio sto plus 04.01.2024
Mališić je agenciji Beta potvrdila da nije prihvatila ponudu menadžmenta da bude urednik “istraživačkog tima NIN-a”. “Nisam se umorila od posla i neću napustiti novinarstvo. Otišla sam u zasluženu penziju i odlučila da ne pristanem na ponudu koju sam… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Nezapamćeno! Turska se prži na rekordnih 50,5 °c: Vrućine i požari prete zemlji u najtoplijem julu u poslednjih 55 godina
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana