Povezane vesti

Vuk Mob otkrio jezivu istinu! Pokušao je da se ubije!

Vuk Mob otkrio jezivu istinu! Pokušao je da se ubije!

Svet plus 05.01.2024
Reper Vuk Mob otkrio je nepoznate detalje, koje javnost do sada nije imala priliku da čuje, a vezana su za period kada je izgubio oca. Pokušao je da se ubije! Vuk se prisetio perioda kada je njegov otac preminuo i ispričao koliko mu je to psihički… »
"Pokušao sam da se ubijem": Šokantna ispovest Vuka Moba: "Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan..."

"Pokušao sam da se ubijem": Šokantna ispovest Vuka Moba: "Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan..."

Blic 05.01.2024
Poznati reper Vuk Mob otvoreno je progovorio o najtežim životnim momentima, danu kad aje ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi. "Pokušao sam da se ubijem", kaže Vukadin Gojković, alijas Vuk… »
"Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan..." Šok ispovest Vuka Moba o pokojnom ocu, ćerki, bivšoj verenici...

"Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan..." Šok ispovest Vuka Moba o pokojnom ocu, ćerki, bivšoj verenici...

Kurir 05.01.2024
Reper Vuk Mob otvoreno je progovorio o najtežim životnim momentima, danu kad aje ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi. "Pokušao sam da se ubijem", kaže Vukadin Gojković, alijas Vuk Mob… »
"Pokušao sam da se ubijem" Velika ispovest Vuka Moba, reper o najtežim trenucima - Dao sam gas i pustio volan, a onda...

"Pokušao sam da se ubijem" Velika ispovest Vuka Moba, reper o najtežim trenucima - Dao sam gas i pustio volan, a onda...

Mondo 05.01.2024
Vuk Mob nikad iskrenije o svom privatnom životu, ali i teškim trenucima zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo. Vuk Mob nikad iskrenije o svom privatnom životu, ali i teškim trenucima zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo. Poznati reper Vukadin… »

Vesti dana »