Povezane vesti
"Pokušao sam da se ubijem" Velika ispovest Vuka Moba, reper o najtežim trenucima - Dao sam gas i pustio volan, a onda...
Mondo 05.01.2024
Vuk Mob nikad iskrenije o svom privatnom životu, ali i teškim trenucima zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo. Vuk Mob nikad iskrenije o svom privatnom životu, ali i teškim trenucima zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo. Poznati reper Vukadin… »
"Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan..." Šok ispovest Vuka Moba o pokojnom ocu, ćerki, bivšoj verenici...
Kurir 05.01.2024
Reper Vuk Mob otvoreno je progovorio o najtežim životnim momentima, danu kad aje ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi. "Pokušao sam da se ubijem", kaže Vukadin Gojković, alijas Vuk Mob! Reper je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Bez dogovora SAD i Irana u Islamabadu, nuklearno pitanje ostaje nepremostiva prepreka (FOTO)
Insajder pre 54 minutajoš 46 povezanih
Izbori u Mađarskoj: Izlaznost do 13 časova veća od 50 odsto, Orban došao „da bi pobedio“, Mađar „da zajedno pišemo istoriju“
Danas pre 54 minutajoš 33 povezane
Papa Lav XIV čestitao Uskrs vernicima koji obeležavaju po julijanskom kalendaru
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih
Izbori u Mađarskoj: Glasanje za novi parlament, ali i mnogo više od toga
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Iran: Nismo ni očekivali sporazum na prvom sastanku; snage SAD se spremaju za čišćenje Ormuza od mina
RTS pre 19 minutajoš 36 povezanih