Povezane vesti
"Kosu ne ispravljam, obrve ne čupam, nokti su moji" Lidija Vukićević je prava bomba, priznala da samo ovo popravlja kod…
Kurir 05.01.2024
Glumica Lidija Vukićević (61) proslavila se ulogom Violete u " Boljem životu". Otvoreno govori o novcu koji je tada zarađivala, kao i o izgledu, koji joj je mnogo pomogao u životu. - Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu -… »
"To je Jedino što sam radila kod plastičara": Lidija Vukićević je o ovome godinama ćutala: "Ništa drugo nisam radila, prirodna…
Blic 05.01.2024
Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u "Boljem životu". Otvoreno govori o novcu koji je tada zarađivala, kao i o izgledu, koji joj je mnogo pomogao u životu. - Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - ističe… »
Vesti dana »

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih

Najveća kriza od dejtona: Šta će se sada dešavati sa Dodikom i da li će zaista u zatvor: "Ovo je kao da je neko bacio bombu na ustav BiH"
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane

Zapetljavanje Gordijevog čvora: Osmani povukla zahtev Ustavnom sudu produbljujući političku krizu na Kosovu
Insajder pre 6 minutajoš 1 povezana