Povezane vesti
Vladimir Putin „čvrsto u sedlu“: Ima dobre izglede za peti mandat, za većinu ljudi rat u Ukrajini „tamo daleko“
N1 Info 05.01.2024
Predsednik Rusije Vladimir Putin je čvrsto u sedlu i ima dobre izglede da uskoro dobije peti mandat. Ekonomija je stabilna uprkos sankcijama, a rat u Ukrajini za najveći broj ljudi daleko. „Naši zadaci rastu kao grudva snega, ali mi smo Rusija, mi… »
Rusija: Putin je jedina prodavnica u selu
Dojče vele 05.01.2024
Predsednik Rusije Vladimir Putin je čvrsto u sedlu i ima dobre izglede da uskoro dobije peti mandat. Ekonomija je stabilna uprkos sankcijama, a rat u Ukrajini za najveći broj ljudi daleko. „Naši zadaci rastu kao grudva snega, ali mi smo Rusija, mi… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih

Evropa poslala odgovor Trampu nakon novih carina: "Ako treba, otići ćemo i korak dalje"
NIN pre 1 satjoš 43 povezane