Povezane vesti
"Nije imao strpljenja a ni volje, uvek je delovalo da žuri": Emina otkrila detalje iz braka sa Mustafom - Krila sam kese
Mondo 05.01.2024
Emina Jahović priznala za koje stvari u životu joj nikada nije bio potreban muškarac! Emina Jahović priznala za koje stvari u životu joj nikada nije bio potreban muškarac! Emina Jahović, koja se razvela od turske zvezde Mustafe Sandala s kojim ima… »
Emina Jahović otkriva da ima veliki problem od kada je sinove dovela u Srbiju: "to jako smeta"
Blic 05.01.2024
Pevačica se 2018. godine razvela od supruga Mustafe Sandala, posle deset godina braka, ali još uvek veruje u ljubav i zajednicu. Emina Jahović je zbog ljubavi ostavila ceo život u Srbiji i otišla u Tursku, gde se udala i rodila dva sina. - Ja se… »
"Nikad nisam bila sponzoruša" Emina Jahović otkrila detalje iz propalog braka s Mustafom: Od muža sam krila kese iz…
Kurir 05.01.2024
Emina Jahović, koja se razvela od turske zvezde Mustafe Sandala s kojim ima dvoje dece , kaže da nikad nije sponzoruša i da joj muškarac nikad nije bio potreban da bi joj pružio materijalnu podršku. - Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu… »
Vesti dana »
(Video, foto) Niš na Badnji dan u znaku tradicije: Česnica od dva metra sa tri zlatnika podeljena za samo nekoliko minuta, pomagali izviđači
Blic pre 3 satajoš 53 povezane
U ovom gradu danas za 25 stepeni toplije nego juče Prognoza za Badnje veče i Božić: Kiša sutra u jednom delu Srbije, a uskoro stiže novi ledeni talas
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih
Siniša Mali o povećanju penzija: Isplata sledi svima do kraja dana, priloženi i podaci o rastu primanja u proteklih pet godina
Kurir pre 6 satijoš 25 povezanih
Lider krajnje desnice u Austriji postao mandatar vlade, možda će biti prvi desničarski kancelar od Drugog svetskog rata
Nova pre 35 minutajoš 22 povezane