Повезане вести

"Није имао стрпљења а ни воље, увек је деловало да жури": Емина открила детаље из брака са Мустафом - Крила сам кесе

"Није имао стрпљења а ни воље, увек је деловало да жури": Емина открила детаље из брака са Мустафом - Крила сам кесе

Мондо 05.01.2024
Емина Јаховић признала за које ствари у животу јој никада није био потребан мушкарац! Емина Јаховић признала за које ствари у животу јој никада није био потребан мушкарац! Емина Јаховић, која се развела од турске звезде Мустафе… »
Емина Јаховић открива да има велики проблем од када је синове довела у Србију: "то јако смета"

Емина Јаховић открива да има велики проблем од када је синове довела у Србију: "то јако смета"

Блиц 05.01.2024
Певачица се 2018. године развела од супруга Мустафе Сандала, после десет година брака, али још увек верује у љубав и заједницу. Емина Јаховић је због љубави оставила цео живот у Србији и отишла у Турску, где се удала и родила… »
"Никад нисам била спонзоруша" Емина Јаховић открила детаље из пропалог брака с Мустафом: Од мужа сам крила кесе из шопинга...…

"Никад нисам била спонзоруша" Емина Јаховић открила детаље из пропалог брака с Мустафом: Од мужа сам крила кесе из шопинга...…

Курир 05.01.2024
Емина Јаховић, која се развела од турске звезде Мустафе Сандала с којим има двоје деце , каже да никад није спонзоруша и да јој мушкарац никад није био потребан да би јој пружио материјалну подршку. - Јако ми сметају наслови у… »

Вести дана »