Povezane vesti
„Moja supruga je posle ‘Ribnikara’ dala otkaz u firmi“: Naš pevač progovorio o odluci koju je sa ženom morao da donese…
Nova 05.01.2024
Nakon 3. maja prošle godine, Borisova lepša polovina je posle 20 godina napustila firmu. „Moram da se vratim na loše stvari koje su nam se desile, vezane za našu decu, to me jako tišti. U mom privatnom životu je sve onako kako bi trebalo da bude… »
(Video) "supruga je posle ribnikara dala otkaz u firmi": Potresna ispovest Borisa Režaka: "Fali nam ta jedna plata"
Blic 05.01.2024
Nakon 3. maja prošle godine, koji je Srbiju zavio u crno, Borisova lepša polovina je posle 20 godina napustila firmu. Na sebe i bližnje možete računati i uticati i menjanjem svog mikrokosmosa nabolje bar delimično možete promeniti i spoljni svet. Mali… »
Vesti dana »
"Ako uzvrati, nastaviće se još 47 godina" Tramp se hitno oglasio nakon novog napada Irana na Izrael i besan je kao ris: "Ispalili ste svoje rakete, to je dovoljno"
Blic pre 58 minutajoš 47 povezanih
Drama u Izraelu na meču Vase Micića: Srbin blistao, prekinuli ga vazdušni napadi! Alarmantna situacija!
Kurir pre 38 minutajoš 45 povezanih
Zverev posle osvajanja RG: "Već sam malo pijan, ako me nazovete najgorim igračem koji je osvojio GS..."
Telegraf pre 28 minutajoš 41 povezana
Preliminarni rezultati izbora na Kosovu: Samoopredeljenje slavi pobedu, Srpskoj listi 10 mandata
Danas pre 3 minutajoš 105 povezanih