Повезане вести
Директор Опере Народног позоришта у Београду поднео оставку
Политика 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду, поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је нагласио да је Никола Мијаиловић са великим уметничким… »
Директор Опере Народног позоришта у Београду поднео оставку
Н1 Инфо 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду поднео је оставку на ту функцију. То је саопштило Народно позориште. „Никола Мијаиловић је са великим уметничким ентузијазмом обављао један од… »
Поднео сам неопозиву оставку, хвала свима: Прва изјава Мијаиловића, једног од ретких из Народног позоришта који није подржао…
Нова 05.01.2024
Пре неки дан, на самом почетку 2024. године поднео сам неопозиву оставку и повукао сам се са функције уметничког директора Опере националног театра, потврдио је за Нова.рс Никола Мијаиловић, који је више од две године био на челу… »
Директор Опере Народног позоришта Никола Мијаиловић поднео оставку
Нова 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је у изјави Тањугу нагласио, да је Никола Мијаиловић са великим… »
Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду, поднео оставку
Телеграф 05.01.2024
"Мијаиловић има још увек активну уметничку каријеру. Пред њим су нови изазови у каријери оперског певача и желим му све најбоље у будућем раду. Мијаиловић је директно учествовао у стварању актуелног репертоара Опере Народног… »
Вести дана »
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 2 сатајош 27 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 28 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 28 минутајош 20 повезаних