Повезане вести
Директор Опере Народног позоришта у Београду поднео оставку
Политика 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду, поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је нагласио да је Никола Мијаиловић са великим уметничким… »
Директор Опере Народног позоришта у Београду поднео оставку
Н1 Инфо 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду поднео је оставку на ту функцију. То је саопштило Народно позориште. „Никола Мијаиловић је са великим уметничким ентузијазмом обављао један од… »
Поднео сам неопозиву оставку, хвала свима: Прва изјава Мијаиловића, једног од ретких из Народног позоришта који није подржао…
Нова 05.01.2024
Пре неки дан, на самом почетку 2024. године поднео сам неопозиву оставку и повукао сам се са функције уметничког директора Опере националног театра, потврдио је за Нова.рс Никола Мијаиловић, који је више од две године био на челу… »
Директор Опере Народног позоришта Никола Мијаиловић поднео оставку
Нова 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је у изјави Тањугу нагласио, да је Никола Мијаиловић са великим… »
Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду, поднео оставку
Телеграф 05.01.2024
"Мијаиловић има још увек активну уметничку каријеру. Пред њим су нови изазови у каријери оперског певача и желим му све најбоље у будућем раду. Мијаиловић је директно учествовао у стварању актуелног репертоара Опере Народног… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 51 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 13 повезаних