Повезане вести

Директор Опере Народног позоришта у Београду поднео оставку

Политика 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду, поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је нагласио да је Никола Мијаиловић са великим уметничким… »

Н1 Инфо 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду поднео је оставку на ту функцију. То је саопштило Народно позориште. „Никола Мијаиловић је са великим уметничким ентузијазмом обављао један од… »
Поднео сам неопозиву оставку, хвала свима: Прва изјава Мијаиловића, једног од ретких из Народног позоришта који није подржао…

Поднео сам неопозиву оставку, хвала свима: Прва изјава Мијаиловића, једног од ретких из Народног позоришта који није подржао…

Нова 05.01.2024
Пре неки дан, на самом почетку 2024. године поднео сам неопозиву оставку и повукао сам се са функције уметничког директора Опере националног театра, потврдио је за Нова.рс Никола Мијаиловић, који је више од две године био на челу… »
Директор Опере Народног позоришта Никола Мијаиловић поднео оставку

Директор Опере Народног позоришта Никола Мијаиловић поднео оставку

Нова 05.01.2024
Баритон Никола Мијаиловић, директор Опере народног позоришта у Београду поднео је оставку, потврдио је Тањугу Светислав Гонцић, директор националног театра. Гонцић је у изјави Тањугу нагласио, да је Никола Мијаиловић са великим… »
Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду, поднео оставку

Никола Мијаиловић, директор Опере Народног позоришта у Београду, поднео оставку

Телеграф 05.01.2024
"Мијаиловић има још увек активну уметничку каријеру. Пред њим су нови изазови у каријери оперског певача и желим му све најбоље у будућем раду. Мијаиловић је директно учествовао у стварању актуелног репертоара Опере Народног… »

Вести дана »