Povezane vesti
Direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu podneo ostavku
Politika 05.01.2024
Bariton Nikola Mijailović, direktor Opere narodnog pozorišta u Beogradu, podneo je ostavku, potvrdio je Tanjugu Svetislav Goncić, direktor nacionalnog teatra. Goncić je naglasio da je Nikola Mijailović sa velikim umetničkim entuzijazmom obavljao… »
Nikola Mijailović podneo ostavku: Poznati umetnik više nije na čelu Opere Narodnog pozorišta u Beogradu
Večernje novosti 05.01.2024
UMETNIČKI direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Nikola Mijailović podneo je ostavku na tu funkciju. foto Narodno pozorište - Nikola Mijailović je sa velikim umetničkim entuzijazmom obavljao jedan od najodgovornijih poslova u Narodnom… »
Direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu podneo ostavku
N1 Info 05.01.2024
Bariton Nikola Mijailović, direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu podneo je ostavku na tu funkciju. To je saopštilo Narodno pozorište. „Nikola Mijailović je sa velikim umetničkim entuzijazmom obavljao jedan od najodgovornijih poslova u… »
Podneo sam neopozivu ostavku, hvala svima: Prva izjava Mijailovića, jednog od retkih iz Narodnog pozorišta koji nije podržao…
Nova 05.01.2024
Pre neki dan, na samom početku 2024. godine podneo sam neopozivu ostavku i povukao sam se sa funkcije umetničkog direktora Opere nacionalnog teatra, potvrdio je za Nova.rs Nikola Mijailović, koji je više od dve godine bio na čelu operskog ansamba… »
Šok! Nikola Mijailović podneo ostavku: Odlazak velikog umetnika sa čela Opere Narodnog pozorišta u Beogradu
Kurir 05.01.2024
Umetnički direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Nikola Mijailović podneo je ostavku na tu funkciju, saoštili su iz nacionalnog teatra. "Nikola Mijailović je sa velikim umetničkim entuzijazmom obavljao jedan od najodgovornijih poslova u… »
Direktor Opere Narodnog pozorišta Nikola Mijailović podneo ostavku
Nova 05.01.2024
Bariton Nikola Mijailović, direktor Opere narodnog pozorišta u Beogradu podneo je ostavku, potvrdio je Tanjugu Svetislav Goncić, direktor nacionalnog teatra. Goncić je u izjavi Tanjugu naglasio, da je Nikola Mijailović sa velikim umetničkim… »
Nikola Mijailović, direktor Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, podneo ostavku
Telegraf 05.01.2024
"Mijailović ima još uvek aktivnu umetničku karijeru. Pred njim su novi izazovi u karijeri operskog pevača i želim mu sve najbolje u budućem radu. Mijailović je direktno učestvovao u stvaranju aktuelnog repertoara Opere Narodnog pozorišta. Taj… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 6 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 5 minutajoš 36 povezanih