Povezane vesti
Zdravko Čolić je davno imao umetničko ime, koje retko ko zna: „To je bilo neophodno radi lakšeg proboja“
N1 Info 05.01.2024
Postoje brojne priče o najvećoj muzičkoj zvezdi na našim prostorima, a jedna od njih je da je davne 1974. godine Zdravko Čolić želeo da bude svetska zvezda. Čola je sklopio ugovor sa kompanijom Warner Bros Records i snimio par singlova za Nemačko govorno… »
Spremite se za šok! Zdravka Čolića nisu oduvek zvali Čola: Ovo je ime koje dugo sakrivao od nas
Blic 05.01.2024
Umetničko ime u muzičkom svetu je pečat, a gotovo da ne postoji pevač ili pevačica koji nemaju umetničko ime ili nadimak. Tako je Zdravko Čolić u našem narodu od milošte prozvan Čola. Jednom je kroz osmeh u jednoj reklami rekao: "Ja tu ništa ne bih… »
Malo ko se seća da je čola imao umetničko ime! Inostrana karijera mu izmakla za dlaku, a pevao i na stranom jeziku
Kurir 05.01.2024
Postoje brojne priče o najvećoj muzičkoj zvezdi na našim prostorima, a jedna od njih je da je davne 1974. godine Zdravko Čolić želeo da izgradi inostranu, odnosno svetsku karijeru. Čola je sklopio ugovor sa kompanijom "Warner Bros Records" i snimio par… »
Zdravko Čolić je davno imao umetničko ime i jako nam je smešno: „Mnogi mi zameraju što sam izmenio ime“
City magazine 05.01.2024
Postoje brojne priče o najvećoj muzičkoj zvezdi na našim prostorima, a jedna od njih je da je davne 1974. godine Zdravko Čolić želeo da bude svetska zvezda. Čola je sklopio ugovor sa kompanijom Warner Bros Records i snimio par singlova za Nemačko govorno… »
Vesti dana »

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 7 satijoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih

Generalna skupština UN podržava buduću palestinsku državu, ali bez Hamasa
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana