Povezane vesti
Kadirov pozvao Ameriku: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)
Kurir 05.01.2024
Ako ukinete sankcije mojoj majci, ćerkama i nevinim ljudima, konjima, svima osim meni, i ako mi dodate još malo ograničenja, onda ćemo vam te ljude predati, poručio je čečenski lider. Čečnski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu… »
Kadirov pozvao SAD: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)
Pravda 05.01.2024
Ako ukinete sankcije mojoj majci, ćerkama i nevinim ljudima, konjima, svima osim meni, i ako mi dodate još malo ograničenja, onda ćemo vam te ljude predati, poručio je čečenski lider. Čečnski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu… »
Kadirov dao ponudu Americi: "Ukinite sankcije mojoj majci i ćerkama, ovo nudim zauzvrat"
Blic 05.01.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. - Imam zanimljivu… »
Kadirov: Amerika da ukine sankcije mojoj porodici i konjima u zamenu za ukrajinske zarobljenike
Politika 05.01.2024
GROZNI – Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. „Imam… »
Kadirov poslao poruku Vašingtonu
Vesti online 05.01.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. “Imam zanimljivu… »
Vesti dana »

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 4 satijoš 23 povezane

Protest ispred RTS-a, širom Srbije odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 2 satajoš 33 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 8 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih