Povezane vesti

Kadirov pozvao Ameriku: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)

Kadirov pozvao Ameriku: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)

Kurir 05.01.2024
Ako ukinete sankcije mojoj majci, ćerkama i nevinim ljudima, konjima, svima osim meni, i ako mi dodate još malo ograničenja, onda ćemo vam te ljude predati, poručio je čečenski lider. Čečnski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu… »
Kadirov pozvao SAD: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)

Kadirov pozvao SAD: Ukinite sankcije mojoj porodici u zamenu za ukrajinske zarobljenike (video)

Pravda 05.01.2024
Ako ukinete sankcije mojoj majci, ćerkama i nevinim ljudima, konjima, svima osim meni, i ako mi dodate još malo ograničenja, onda ćemo vam te ljude predati, poručio je čečenski lider. Čečnski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu… »
Kadirov dao ponudu Americi: "Ukinite sankcije mojoj majci i ćerkama, ovo nudim zauzvrat"

Kadirov dao ponudu Americi: "Ukinite sankcije mojoj majci i ćerkama, ovo nudim zauzvrat"

Blic 05.01.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. - Imam zanimljivu… »
Kadirov: Amerika da ukine sankcije mojoj porodici i konjima u zamenu za ukrajinske zarobljenike

Kadirov: Amerika da ukine sankcije mojoj porodici i konjima u zamenu za ukrajinske zarobljenike

Politika 05.01.2024
GROZNI – Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. „Imam… »
Kadirov poslao poruku Vašingtonu

Kadirov poslao poruku Vašingtonu

Vesti online 05.01.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov predložio je da SAD ukinu sankcije njegovoj porodici u zamenu za ukrajinske zatvorenike, a spisak zatvorenika predao je bivšem američkom obaveštajcu Skotu Riteru, koji je dan ranije stigao u Grozni. “Imam zanimljivu… »

Vesti dana »